whatsapp

Ilıca tepesinde bahar güzelliği ziyaretçisiz kaldı

TURİZM 27.04.2020 - 11:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ilıca tepesinde bahar güzelliği ziyaretçisiz kaldı

Seydişehir’de her yıl yerli yabancı turistin gezdiği 1200 rakımlı ılıca tepesi, bu sene yeni tip korona virüs nedeniyle ziyaretçisiz kaldı. Yılın her döneminde ayrı güzelliğe bürünen oksijen deposu ılıca, havaların ısınması ve badem ve şeker leblebi ağaçlarının yeşillenip çiçek açmasıyla bahar seyrine doyumsuz manzaralar sergiliyor. Denizden yüksekliği 1200 rakımlı ılıca tepesi, 42 C derecede termal sıcak suyuyla, badem ve şeker leblebi ağaçlarının rengârenk yeşilliğiyle bütünleşerek güzel görüntüler oluşturuyor. Kovid-19 salgını nedeniyle başlatılan ziyaretçi kısıtlaması nedeniyle adeta sessizliğe bürünen ılıca tepesi, bu yıl en sakin dönemlerinden birini yaşıyor. Kente gelen turistlerin ilk duraklarından olan ılıca tepesinden ilçenin her yönüne doyumsuz eşsiz manzarasıyla güzellik sunuyordu.

Seydişehir’de her yıl yerli yabancı turistin gezdiği 1200 rakımlı ılıca tepesi, bu sene yeni tip korona virüs nedeniyle ziyaretçisiz kaldı.

Yılın her döneminde ayrı güzelliğe bürünen oksijen deposu ılıca, havaların ısınması ve badem ve şeker leblebi ağaçlarının yeşillenip çiçek açmasıyla bahar seyrine doyumsuz manzaralar sergiliyor.

Denizden yüksekliği 1200 rakımlı ılıca tepesi, 42 C derecede termal sıcak suyuyla, badem ve şeker leblebi ağaçlarının rengârenk yeşilliğiyle bütünleşerek güzel görüntüler oluşturuyor.

Kovid-19 salgını nedeniyle başlatılan ziyaretçi kısıtlaması nedeniyle adeta sessizliğe bürünen ılıca tepesi, bu yıl en sakin dönemlerinden birini yaşıyor.

Kente gelen turistlerin ilk duraklarından olan ılıca tepesinden ilçenin her yönüne doyumsuz eşsiz manzarasıyla güzellik sunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.