whatsapp

Ilıca tepesinde sonbahar güzelliği büyülüyor

TURİZM 27.11.2020 - 12:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ilıca tepesinde sonbahar güzelliği büyülüyor

Konya’nın Seydişehir ilçesi Ilıca tepesinde bitki örtüsünde oluşan doğanın kendine has renkleri ile bürüyen sararan ağaçlar güzel görüntü oluşturuyor. Kartpostallık görüntüler, doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor. 1200 Rakımlı sit alanı içerisindeki Ilıca tepesinde altın gibi sararan ağaçların yapraklarıyla oluşturduğu manzarayla adeta ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Havaların soğumaya sonbaharın son günlerini soğuk geçiren ilçe halkı çetin geçecek kış aylarının da hazırlıklarını sürdürüyor. İlçe sakinlerinden Ahmet Kuş, " Sonbahar erken geldi, erken geçiyor. Her yıl bu aylarda buraya gelip ağaçların renk cümbüşüne bürünmüş yapraklarını seyredip hüzünlenirim.’’ dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Ilıca tepesinde bitki örtüsünde oluşan doğanın kendine has renkleri ile bürüyen sararan ağaçlar güzel görüntü oluşturuyor.

Kartpostallık görüntüler, doğa ve fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekiyor.

1200 Rakımlı sit alanı içerisindeki Ilıca tepesinde altın gibi sararan ağaçların yapraklarıyla oluşturduğu manzarayla adeta ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.

Havaların soğumaya sonbaharın son günlerini soğuk geçiren ilçe halkı çetin geçecek kış aylarının da hazırlıklarını sürdürüyor.

İlçe sakinlerinden Ahmet Kuş, " Sonbahar erken geldi, erken geçiyor. Her yıl bu aylarda buraya gelip ağaçların renk cümbüşüne bürünmüş yapraklarını seyredip hüzünlenirim.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.