whatsapp

A-SOS danışmanlık açıldı

EĞİTİM 17.07.2020 - 19:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

A-SOS danışmanlık açıldı

A-SOS danışmanlık; Seydişehir’de eğitime uzun yıllar hizmet etmiş Eğitimci Ali Topuz tarafından açıldı. Asos Danışmanlık ile günümüz eğitim ve sınav sistemlerinde ihtiyaç duyulan; zaman yönetimi, çalışma stratejisi, hedef ve farkındalık gibi konularda öğrenciye veliye ve kurumlara danışmanlık vermeyi amaçlamaktadır. Verilen bu danışmanlık hizmeti sonucunda öğrencinin motivasyonunun artırılması, velinin kaygı seviyesinin azaltılması ve kurumların kitlesel başarıları hedeflenmektedir. Danışmanlık görüşmeleri günlük, haftalık ve aylık olarak tüm süreç takibi şeklinde olacaktır. Pandemi nedeniyle tören şeklinde bir açılış yapılmayacaktır. Verimli çalışma? Odaklanma? Sınav Stratejisi? Hedef Sorunu? Çalışıyorum Olmuyor? Neden Çalışmam Gerekiyor? Deneme Sınavında Netlerim Neden Yükselmiyor? Sorularınızın Cevabı A-SOS Danışmanlık Ali Topuz 0546 654 6006

A-SOS danışmanlık; Seydişehir’de eğitime uzun yıllar hizmet etmiş Eğitimci Ali Topuz tarafından açıldı. Asos Danışmanlık ile günümüz eğitim ve sınav sistemlerinde ihtiyaç duyulan; zaman yönetimi, çalışma stratejisi, hedef ve farkındalık gibi konularda öğrenciye veliye ve kurumlara danışmanlık vermeyi amaçlamaktadır. Verilen bu danışmanlık hizmeti sonucunda öğrencinin motivasyonunun artırılması, velinin kaygı seviyesinin azaltılması ve kurumların kitlesel başarıları hedeflenmektedir. Danışmanlık görüşmeleri günlük, haftalık ve aylık olarak tüm süreç takibi şeklinde olacaktır. Pandemi nedeniyle tören şeklinde bir açılış yapılmayacaktır.

Verimli çalışma?

Odaklanma?

Sınav Stratejisi?

Hedef Sorunu?

Çalışıyorum Olmuyor?

Neden Çalışmam Gerekiyor?

Deneme Sınavında Netlerim Neden Yükselmiyor?

Sorularınızın Cevabı

A-SOS Danışmanlık

Ali Topuz

0546 654 6006

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.