whatsapp

Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Nur top Türkiye 218. oldu

EĞİTİM 13.08.2021 - 10:46, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Nur top Türkiye 218. oldu

Seyyid Harun Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinden Havva nur Top Sözel alanda Türkiye 218. oldu. Öğrencimizi ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz Okul Aile Birliği başkanı Yıldıray Büyük deveci, ‘’Havva nur kızımızı ve bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde üstün gayret gösteren öğretmenlerimize ve okul personeline çok teşekkür ederim. Gençlerimizin motivasyonlarını yüksek tutmak için sürekli gayret halinde oldular ve devam ediyorlar. Yüz yüze eğitim öğretimin başlamasıyla çok daha güzel hedeflere ulaşacağımızı düşünüyoruz. Veliler ve Okul Aile Birliği olarak bizler de daima okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılaya gayret göstereceğiz’’ dedi.

Seyyid Harun Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinden Havva nur Top Sözel alanda Türkiye 218. oldu. Öğrencimizi ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyoruz

Okul Aile Birliği başkanı Yıldıray Büyük deveci, ‘’Havva nur kızımızı ve bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Pandemi sürecinde üstün gayret gösteren öğretmenlerimize ve okul personeline çok teşekkür ederim. Gençlerimizin motivasyonlarını yüksek tutmak için sürekli gayret halinde oldular ve devam ediyorlar. Yüz yüze eğitim öğretimin başlamasıyla çok daha güzel hedeflere ulaşacağımızı düşünüyoruz. Veliler ve Okul Aile Birliği olarak bizler de daima okulumuzun ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılaya gayret göstereceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.