whatsapp

Okullarda uyum haftası başladı

EĞİTİM 01.09.2021 - 23:54, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Okullarda uyum haftası başladı

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okul öncesi (ana sınıfı) Ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin 3 gün sürecek yüz yüze uyum eğitimine bin 700 (1700)öğrenci okul heyecanı yaşadıklarını söyledi. Kibar, ‘’Uyum eğitiminde, velilere ve öğrencilere, salgın tedbirleri kapsamında maske kullanımı, hijyen, fiziki mesafe, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme, uyku düzeni, öz bakım ve benzeri konularda rehber öğretmenince bilgilendirmeler yapılacak. 6 Eylülde başlayacak yüz yüze eğitimlerde ise kentte toplamda 13 bin öğrenci ve 1000 öğretmen 2021-2022 eğitim öğretimini sürdürecekler. Yüz yüze eğitim öncesinde okullar, yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında dezenfekte edildi, sınıflarda düzenlemeler yapıldı.’’ dedi.

Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda okul öncesi (ana sınıfı)

Ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin 3 gün sürecek yüz yüze uyum eğitimine bin 700 (1700)öğrenci okul heyecanı yaşadıklarını söyledi.

Kibar, ‘’Uyum eğitiminde, velilere ve öğrencilere, salgın tedbirleri kapsamında maske kullanımı, hijyen, fiziki mesafe, kişisel temizlik, sağlıklı beslenme, uyku düzeni, öz bakım ve benzeri konularda rehber öğretmenince bilgilendirmeler yapılacak. 6 Eylülde başlayacak yüz yüze eğitimlerde ise kentte toplamda 13 bin öğrenci ve 1000 öğretmen 2021-2022 eğitim öğretimini sürdürecekler.

Yüz yüze eğitim öncesinde okullar, yeni tip korona virüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında dezenfekte edildi, sınıflarda düzenlemeler yapıldı.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.