whatsapp

Saadet Partisi İlçe Başkanlığının basın açıklaması

SİYASET 03.09.2021 - 18:05, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Saadet Partisi İlçe Başkanlığının basın açıklaması

Seydişehir Saadet Partisi ilçe başkanı Harun Erkan, yazılı bir basın açıklaması yaparak gündeme dair Devlet hastanesinin doktor eksiklerini dile getirdi. Erkan açıklamasında ‘’Sayın Kaymakam, Sayın Belediye Başkanı, Devlet Hastanesi Başhekim Ve Yönetimi, İlçe Sağlık Kurulu, 2002’den bugüne kadar görev yapan Ak parti ilçe yönetimi dâhil, 3 dönem milletvekilliği yapan ve dahi bakan yardımcılığı yapan sayın vekil Harun Tüfekçi ne iş yapıyorsunuz. Soruyorum size, siz hiç son zamanlardaki Seydişehir Devlet Hastanesinin durumunu biliyor musunuz? Önceki dönemlerden bu zamanlara hangi hastaneye, ne kadar ve hangi doktora ne kadar sahip çıktınız. Sizler konumuz gereği acilde gerçek acil hasta olarak sıra beklememiş olabilirsiniz, ama kucağında ateşler içinde yanan ve havale geçirecek şekle gelen, kusan, ağlayan bir hastanız ile bir doktoru olan acil servise gelen yüzlerce hastalar içinde hiç beklediniz mi? Veya herhangi bir randevuda “Doktor yok, Konya’dan veya dışardan geliyor, Pazartesi, Çarşamba günleri randevu alabilirsiniz” cevabı ile karşılaştınız mı? Ve diğer doktor kadrolarındaki eksikliğin hiç farkında mısınız? İçme sularımızın sağlıksızlığından dolayı zaman zaman hastanelere aşırı yüklenmenin, üstüne birde kazalı, ölümlü, yaralamalı ve dahi tutuklu, hükümlü hastaların yoğunluğunu hiç yaşadınız mı? Hamileliğinin başından sonuna kadar Seydişehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktoru tarafından kontrolü yapılıp, normal doğum sancısı ile gecenin saat 01:15’inde hastaneye giden bir hastanın, normal bir doğumu bile yaptırabilecek personel eksikliğinden ve anestezi doktorunun göreve getirilemeyeceğinden dolayı Konya’ya sevk edildiğini hiç duydunuz mu? Sizler sorumlusunuz. Sadece koltukları ve makamları işgal etmekle değil, problemlere çözüm bulmakla sorumlusunuz. Belki insanlar sizi son zamanların moda kelimesi ile “görev affına” uğratamıyorlar, ama bilin ki gönüllerde, vicdanlarda siz sorumlular görev affına uğratılmışsınızdır. En azından, hiç azımsanmayacak sayıda halkın gönlünde yoksunuz. Bize doktor bulun kardeşim, bize uzman doktorlar getirin, buna muktedirsiniz. Ve gelen hiçbir doktorun sizlere itaatini beklemeyin ve gitmesi için siyasi baskı yapmayın, konumunuzu kullanmayın artık. Aksine bu insanların Seydişehir’imize hizmet etmesini, şehrimizde kalmasını temim edin. İhtiyaçları sorulsun ki, belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışı ile girişimlerini hızlandırsın. Seydişehir’imize, Seydişehirli hemşerilerimize sahip çıkalım. Çünkü insan hayatı ve doğa kutsaldır, en iyiye layıktır. Lütfen siyasi ihtiraslarımızı bir kenara bırakalım. Seydişehir Hepimizin, Seydişehir’imizi Siyasi İhtiraslara Kurban Etmeyelim.

Seydişehir Saadet Partisi ilçe başkanı Harun Erkan, yazılı bir basın açıklaması yaparak gündeme dair Devlet hastanesinin doktor eksiklerini dile getirdi.

Erkan açıklamasında ‘’Sayın Kaymakam, Sayın Belediye Başkanı, Devlet Hastanesi Başhekim Ve Yönetimi, İlçe Sağlık Kurulu, 2002’den bugüne kadar görev yapan Ak parti ilçe yönetimi dâhil, 3 dönem milletvekilliği yapan ve dahi bakan yardımcılığı yapan sayın vekil Harun Tüfekçi ne iş yapıyorsunuz.

Soruyorum size, siz hiç son zamanlardaki Seydişehir Devlet Hastanesinin durumunu biliyor musunuz? Önceki dönemlerden bu zamanlara hangi hastaneye, ne kadar ve hangi doktora ne kadar sahip çıktınız. Sizler konumuz gereği acilde gerçek acil hasta olarak sıra beklememiş olabilirsiniz, ama kucağında ateşler içinde yanan ve havale geçirecek şekle gelen, kusan, ağlayan bir hastanız ile bir doktoru olan acil servise gelen yüzlerce hastalar içinde hiç beklediniz mi?

Veya herhangi bir randevuda “Doktor yok, Konya’dan veya dışardan geliyor, Pazartesi, Çarşamba günleri randevu alabilirsiniz” cevabı ile karşılaştınız mı? Ve diğer doktor kadrolarındaki eksikliğin hiç farkında mısınız?

İçme sularımızın sağlıksızlığından dolayı zaman zaman hastanelere aşırı yüklenmenin, üstüne birde kazalı, ölümlü, yaralamalı ve dahi tutuklu, hükümlü hastaların yoğunluğunu hiç yaşadınız mı?

Hamileliğinin başından sonuna kadar Seydişehir Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktoru tarafından kontrolü yapılıp, normal doğum sancısı ile gecenin saat 01:15’inde hastaneye giden bir hastanın, normal bir doğumu bile yaptırabilecek personel eksikliğinden ve anestezi doktorunun göreve getirilemeyeceğinden dolayı Konya’ya sevk edildiğini hiç duydunuz mu?

Sizler sorumlusunuz. Sadece koltukları ve makamları işgal etmekle değil, problemlere çözüm bulmakla sorumlusunuz. Belki insanlar sizi son zamanların moda kelimesi ile “görev affına” uğratamıyorlar, ama bilin ki gönüllerde, vicdanlarda siz sorumlular görev affına uğratılmışsınızdır. En azından, hiç azımsanmayacak sayıda halkın gönlünde yoksunuz.

Bize doktor bulun kardeşim, bize uzman doktorlar getirin, buna muktedirsiniz. Ve gelen hiçbir doktorun sizlere itaatini beklemeyin ve gitmesi için siyasi baskı yapmayın, konumunuzu kullanmayın artık. Aksine bu insanların Seydişehir’imize hizmet etmesini, şehrimizde kalmasını temim edin. İhtiyaçları sorulsun ki, belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışı ile girişimlerini hızlandırsın.

Seydişehir’imize, Seydişehirli hemşerilerimize sahip çıkalım. Çünkü insan hayatı ve doğa kutsaldır, en iyiye layıktır. Lütfen siyasi ihtiraslarımızı bir kenara bırakalım.

Seydişehir Hepimizin, Seydişehir’imizi Siyasi İhtiraslara Kurban Etmeyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.