whatsapp

Alüminyum öğrencilerinden anlamlı 23 Nisan videosu

EĞİTİM 22.04.2020 - 01:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Alüminyum öğrencilerinden anlamlı 23 Nisan videosu

Görüntülü
Eti Alüminyum Emine Cengiz İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yıl münasebetiyle anlamlı bir video hazırladı. Öğrencileri hazırladıkları videoda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için her ailenin evlerini süsleyerek aynı törenlerdeki gibi coşkuyla kutlama yapmaları çağrısında bulundular. Okul Müdürü Ahmet Yüksel, ‘’Bu yıl 23 Nisan kutlaması her zamankinden daha özel çünkü TBMM’nin açılışının 100. yılı. Meydanlara kutlama yapmak için çıkamasak da, okulumuzda tören yapamasak da, evlerimizde bu coşkuyu tüm çocuklarımızla birlikte yaşayacağız. Bu amaçla okulumuzun öğretmeni Meryem Selda Büyükdeveci ile birlikte çalışarak dolu dolu bir program ortaya çıkardık. 23 Nisan Günü sosyal medya hesabımızdan canlı yayın yaparak içimizdeki coşkuyu çocuklarımız ile birlikte tüm halkımıza yansıtmak istiyoruz. Okulumuzun 3 C sınıfımıza görevler vererek, videoyu hazırladık. Buradaki amacımız Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bağımsızlık hediyesidir. Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan çocuk bayramı coşkuyla kutlanmayı hak ediyor. Çocuklarımıza bunu yaşatmak bizim görevimiz. Çocuklarımız bir günlüğüne de olsa virüsü ve yaşanan zor günleri unutsunlar istiyoruz “ dedi. ,
Görüntülü

Eti Alüminyum Emine Cengiz İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yıl münasebetiyle anlamlı bir video hazırladı.

Öğrencileri hazırladıkları videoda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için her ailenin evlerini süsleyerek aynı törenlerdeki gibi coşkuyla kutlama yapmaları çağrısında bulundular.

Okul Müdürü Ahmet Yüksel, ‘’Bu yıl 23 Nisan kutlaması her zamankinden daha özel çünkü TBMM’nin açılışının 100. yılı. Meydanlara kutlama yapmak için çıkamasak da, okulumuzda tören yapamasak da, evlerimizde bu coşkuyu tüm çocuklarımızla birlikte yaşayacağız. Bu amaçla okulumuzun öğretmeni Meryem Selda Büyükdeveci ile birlikte çalışarak dolu dolu bir program ortaya çıkardık. 23 Nisan Günü sosyal medya hesabımızdan canlı yayın yaparak içimizdeki coşkuyu çocuklarımız ile birlikte tüm halkımıza yansıtmak istiyoruz. Okulumuzun 3 C sınıfımıza görevler vererek, videoyu hazırladık. Buradaki amacımız Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bağımsızlık hediyesidir. Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan çocuk bayramı coşkuyla kutlanmayı hak ediyor. Çocuklarımıza bunu yaşatmak bizim görevimiz. Çocuklarımız bir günlüğüne de olsa virüsü ve yaşanan zor günleri unutsunlar istiyoruz “ dedi.

,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.