whatsapp

Bakanlıktan Ayşegül öğretmene teşekkür

EĞİTİM 01.07.2020 - 03:13, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bakanlıktan Ayşegül öğretmene teşekkür

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, pandemi süresince görevini uzaktan eğitimle sürdüren Çumra’ya bağlı Karkın Mahallesi Karkın Cumhuriyet İlkokulu 2/A Sınıf öğretmeni Ayşegül Çolak ‘a sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı. Pandemi süresince okullarda uygulanan uzaktan eğitimde dersleri uzaktan yürüten öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından tam not alıyor. Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Karkın Mahallesindeki Karkın Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıf öğretmeni Ayşegül Çolak, emeği ve çabasıyla hem öğrencilerinin hem de velilerin takdirini kazanırken, Milli Eğitim Bakanlığı da çalışmaları dolayısıyla kendisine sosyal medyadan teşekkür etti. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Karkın Cumhuriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Ayşegül Çolak’ın velilere gönderdiği teşekkür belgesi, velilerle ve öğrencilerle mesaj diyalogu ve Uzaktan Eğitim Sertifikasını da ekleyerek “Salgın boyunca veli ve öğrencileriyle derslerini uzaktan yürüten öğretmenimizin, velileri için hazırladığı sertifika, teşekkür belgesi ve aldığı geribildirimler. Şahsınızda, işini her durumda sevgiyle yapan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim öğretmenim. Selam ve sevgilerimle” Notunu sosyal medyadan paylaşarak kendisine teşekkür etti. Kendisi de 3 çocuk annesi olan Ayşegül Çolak öğretmenlik mesleğini çok severek yaptığını belirtirken, pandemi süresince velilerin de desteğiyle zorlu dönemi atlattıklarını ifade etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, pandemi süresince görevini uzaktan eğitimle sürdüren Çumra’ya bağlı Karkın Mahallesi Karkın Cumhuriyet İlkokulu 2/A Sınıf öğretmeni Ayşegül Çolak ‘a sosyal medyadan teşekkür mesajı yayınladı.

Pandemi süresince okullarda uygulanan uzaktan eğitimde dersleri uzaktan yürüten öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından tam not alıyor. Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Karkın Mahallesindeki Karkın Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıf öğretmeni Ayşegül Çolak, emeği ve çabasıyla hem öğrencilerinin hem de velilerin takdirini kazanırken, Milli Eğitim Bakanlığı da çalışmaları dolayısıyla kendisine sosyal medyadan teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Karkın Cumhuriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Ayşegül Çolak’ın velilere gönderdiği teşekkür belgesi, velilerle ve öğrencilerle mesaj diyalogu ve Uzaktan Eğitim Sertifikasını da ekleyerek “Salgın boyunca veli ve öğrencileriyle derslerini uzaktan yürüten öğretmenimizin, velileri için hazırladığı sertifika, teşekkür belgesi ve aldığı geribildirimler. Şahsınızda, işini her durumda sevgiyle yapan tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim öğretmenim. Selam ve sevgilerimle” Notunu sosyal medyadan paylaşarak kendisine teşekkür etti.

Kendisi de 3 çocuk annesi olan Ayşegül Çolak öğretmenlik mesleğini çok severek yaptığını belirtirken, pandemi süresince velilerin de desteğiyle zorlu dönemi atlattıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.