whatsapp

Başhekimliğe Uz. Dr. Havva Turaç Cingöz atandı

SAĞLIK 14.04.2021 - 18:23, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başhekimliğe Uz. Dr. Havva Turaç Cingöz atandı

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği ’ne Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Havva Turaç Cingöz atandı. Seydişehir Devlet Hastanesin de emekli olan eski başhekim Seyit Ali Deniz görevden   ayrılması  üzerine yerine  Baş Hekimi Havva Turaç Cingöz atandı. Başhekim yardımcılığa Yunus Açıkgöz oldu. Sağlık ve bakım hizmetleri müdürlüğüne ise Şengül Parlak yerine  Fatma Doğan getirildiği bildirildi. Seydişehir Devlet Hastanesi Mali ve İdari İşler Müdürü Abdullah Ağılcı‘nın ise görevini devam ettireceği bildirildi.

Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği ’ne Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Havva Turaç Cingöz atandı.

Seydişehir Devlet Hastanesin de emekli olan eski başhekim Seyit Ali Deniz görevden   ayrılması  üzerine yerine  Baş Hekimi Havva Turaç Cingöz atandı.

Başhekim yardımcılığa Yunus Açıkgöz oldu.

Sağlık ve bakım hizmetleri müdürlüğüne ise Şengül Parlak yerine  Fatma Doğan getirildiği bildirildi.

Seydişehir Devlet Hastanesi Mali ve İdari İşler Müdürü Abdullah Ağılcı‘nın ise görevini devam ettireceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.