whatsapp

Başsavcı Kardoğan, göreve başladı

GÜNDEM 07.09.2018 - 10:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Başsavcı Kardoğan, göreve başladı

Seydişehir Başsavcılığına atanan İzzet Kardoğan göreve başladı. Adalet Bakanlığı Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle Uşak’a tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz’ın yerine atanan Erdemli Başsavcısı İzzet Kardoğan Seydişehir’e gelerek yeni görevine başladı. Bitlis (Ahlat) doğumlu olan Kardoğan, evli ve iki çocuk babası. Sırasıyla Sivas (Hafik), Kastamonu (Tosya), Kars, Mersin (Erdemli) C Başsavcılığı görevinde bulunduğu öğrenildi. Seydişehir Gündem gazetesi olarak Sayın Savcımıza hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Seydişehir Başsavcılığına atanan İzzet Kardoğan göreve başladı.
Adalet Bakanlığı Hâkimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle Uşak’a tayin olan Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz’ın yerine atanan Erdemli Başsavcısı İzzet Kardoğan Seydişehir’e gelerek yeni görevine başladı.

Bitlis (Ahlat) doğumlu olan Kardoğan, evli ve iki çocuk babası. Sırasıyla Sivas (Hafik), Kastamonu (Tosya), Kars, Mersin (Erdemli) C Başsavcılığı görevinde bulunduğu öğrenildi.

Seydişehir Gündem gazetesi olarak Sayın Savcımıza hoş geldiniz diyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.