whatsapp

Belediye asfalt yama makinesi aldı

BELEDİYE 19.08.2020 - 12:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye asfalt yama makinesi aldı

Seydişehir Belediyesi envanterine kazandırdığı asfalt yama robotu iş makinesiyle araç filosunu güçlendirdi. Araç filosunu her güçlendiren belediye envanterine asfalt yama robotunu da kazandırdı. 9 metreküp yama kapasitesine sahip aracımız rotmiks malzemeyi sürekli 80 derecede muhafaza edebilme özelliğine sahip. Merkez ve kırsal mahallelerde yaz kış hizmet verebilecek. Asfalt yama robot makinesi sadece asfalt yaması değil aynı zamanda kış aylarında kar kürüme ve tuzlama da yapabilme özelliğine sahip.

Seydişehir Belediyesi envanterine kazandırdığı asfalt yama robotu iş makinesiyle araç filosunu güçlendirdi.

Araç filosunu her güçlendiren belediye envanterine asfalt yama robotunu da kazandırdı. 9 metreküp yama kapasitesine sahip aracımız rotmiks malzemeyi sürekli 80 derecede muhafaza edebilme özelliğine sahip. Merkez ve kırsal mahallelerde yaz kış hizmet verebilecek. Asfalt yama robot makinesi sadece asfalt yaması değil aynı zamanda kış aylarında kar kürüme ve tuzlama da yapabilme özelliğine sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.