whatsapp

Belediye ekipleri kapalı pazaryerini dezenfekte ediyor

BELEDİYE 22.01.2021 - 12:26, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye ekipleri kapalı pazaryerini dezenfekte ediyor

Seydişehir Belediyesi ekipleri her hafta 2 gün kurulan kapalı pazaryerini vatandaşların alışverişini tamamlamasının, esnafların da satış malzemelerini almasının akabinde hijyenik bir şekilde deterjanlı su ile yıkayıp ışıl ışıl yapıyor. Belediye temizlik İşleri ekipleri tarafından Pazar yerinin itina ile yıkayıp dezenfekte edilip hijyen ve sağlıklı besin tüketmek açısından halk sağlığını düşünüldüğü vurgulandı. Açıklamada, Fen müdürlüğü temizlik çalışanları kapalı pazaryerini deterjanlı su ile yıkanarak, pazarın temizliği sağlanıyor. Meyve – sebze ve balık satışının yapıldığı pazar yeri deterjan ve fırçalarla yıkanarak tazyikli su ile temizleniyor. Her ay ilçe genelindeki çöp bidonları ve konteynırları, her hafta ise pazar yerlerini ve temizlik gerektiren çöp toplama araçlarını dezenfekte ediyorlar. esnaf ve vatandaşların da bu konuda belediye ekiplerine yardımcı olmasını ve hassasiyet göstermesini temenni edildi.

Seydişehir Belediyesi ekipleri her hafta 2 gün kurulan kapalı pazaryerini vatandaşların alışverişini tamamlamasının, esnafların da satış malzemelerini almasının akabinde hijyenik bir şekilde deterjanlı su ile yıkayıp ışıl ışıl yapıyor.

Belediye temizlik İşleri ekipleri tarafından Pazar yerinin itina ile yıkayıp dezenfekte edilip hijyen ve sağlıklı besin tüketmek açısından halk sağlığını düşünüldüğü vurgulandı.

Açıklamada, Fen müdürlüğü temizlik çalışanları kapalı pazaryerini deterjanlı su ile yıkanarak, pazarın temizliği sağlanıyor. Meyve – sebze ve balık satışının yapıldığı pazar yeri deterjan ve fırçalarla yıkanarak tazyikli su ile temizleniyor.

Her ay ilçe genelindeki çöp bidonları ve konteynırları, her hafta ise pazar yerlerini ve temizlik gerektiren çöp toplama araçlarını dezenfekte ediyorlar. esnaf ve vatandaşların da bu konuda belediye ekiplerine yardımcı olmasını ve hassasiyet göstermesini temenni edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.