whatsapp

Belediye güneş enerjisinden elektrik üretecek

BELEDİYE 15.09.2020 - 12:57, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye güneş enerjisinden elektrik üretecek

Seydişehir Belediyesi Bahçeli evler mahallesinde tahsis edilen arazide elektrik enerjisi üretecek.   Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Yaptığımız ikili görüşmeler sonucu Bahçeli evler mahallesinde Köy hizmetlerine ait olan 60 Bin m²'lik alanı 20 yıllığına belediyemize kazandırdık. Yenilenebilir Enerji tüketiminde Belediyemizin tüketmiş olduğu elektriği ilçemize katma değer olarak kazandıracağız. Güneş Enerji Santralini kurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız bu şehrin değerlerini Belediyemiz imkânları ile en verimli şekilde değerlendirmektir. Menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza Ankara, Konya, Seydişehir üçgeninde devam ediyoruz. İlçemize kazandırılan bu arsaların üzerine Güneş Enerji Sistemi kuracağız, şimdiden Seydişehir’imize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediyesi Bahçeli evler mahallesinde tahsis edilen arazide elektrik enerjisi üretecek.  

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Yaptığımız ikili görüşmeler sonucu Bahçeli evler mahallesinde Köy hizmetlerine ait olan 60 Bin m²'lik alanı 20 yıllığına belediyemize kazandırdık. Yenilenebilir Enerji tüketiminde Belediyemizin tüketmiş olduğu elektriği ilçemize katma değer olarak kazandıracağız. Güneş Enerji Santralini kurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız bu şehrin değerlerini Belediyemiz imkânları ile en verimli şekilde değerlendirmektir. Menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza Ankara, Konya, Seydişehir üçgeninde devam ediyoruz. İlçemize kazandırılan bu arsaların üzerine Güneş Enerji Sistemi kuracağız, şimdiden Seydişehir’imize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.