whatsapp

Belediye kar küreme yol açma ve tuzlama çalışmalarını gecede sürdürüyor

BELEDİYE 18.02.2021 - 02:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye kar küreme yol açma ve tuzlama çalışmalarını gecede sürdürüyor

Seydişehir belediyesi ekipleri 55 mahallede 80 personel 24 iş makinesiyle buzlanmaya karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sahada yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Yüksek kesimlerde 40 santimetreyi aşan kar yağışının ulaşımı aksatmaması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 saat esasına göre olumsuzluklar yaşanmaması için çalışıldığını ifade etti. Tutal, "Seydişehir’de tüm imkânlarımızla ilçemizin yollarını açık tutabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin kar kürüme çalışmalarımız devam ediyor. Kar yağışı başladığı andan itibaren iş makinelerimizle gerekli temizleme çalışmaları için sahaya sürdük. Öncelikli olarak ana ulaşım akışlarının açık olmasını sağlıyoruz daha sonra ise yayalarımız için kaldırımları temizliyoruz. İlçemizin tüm sokaklarında karla mücadelemiz sürüyor. Vatandaşlarımızın işlerinin aksamaması için ekiplerimiz 24 saat işlerinin başında" dedi.

Seydişehir belediyesi ekipleri 55 mahallede 80 personel 24 iş makinesiyle buzlanmaya karşı kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sahada yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.

Yüksek kesimlerde 40 santimetreyi aşan kar yağışının ulaşımı aksatmaması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 24 saat esasına göre olumsuzluklar yaşanmaması için çalışıldığını ifade etti.

Tutal, "Seydişehir’de tüm imkânlarımızla ilçemizin yollarını açık tutabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin kar kürüme çalışmalarımız devam ediyor. Kar yağışı başladığı andan itibaren iş makinelerimizle gerekli temizleme çalışmaları için sahaya sürdük. Öncelikli olarak ana ulaşım akışlarının açık olmasını sağlıyoruz daha sonra ise yayalarımız için kaldırımları temizliyoruz. İlçemizin tüm sokaklarında karla mücadelemiz sürüyor. Vatandaşlarımızın işlerinin aksamaması için ekiplerimiz 24 saat işlerinin başında" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.