whatsapp

Belediye köy yollarını asfaltlıyor

BELEDİYE 26.08.2020 - 15:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye köy yollarını asfaltlıyor

Seydişehir Belediyesi Gökhüyük mahallesinde bozuk ve dar olan yolları iyileştirme ve asfalt çalışması yapıyor. Köy Muhtarı Selim Aşkayanar, Yapılan bu çalışmalar neticesinde mahallenin anayol ulaşım problemi uzun vadeli olarak çözüme kavuşturulup trafik akışının hızlı ve güvenli hale getirildiğini söyledi. Muhtar Aşkayanar, ‘’ Yollarımız bakım istiyordu. Çukurlarla dolu yollarımız şimdi çok güzel oluyor. Yazın toz-toprak yüzünden kapı pencere açamaz olmuştuk. Şimdi bu derdimiz ortadan kalktı. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Seydişehir Belediyesi Gökhüyük mahallesinde bozuk ve dar olan yolları iyileştirme ve asfalt çalışması yapıyor.

Köy Muhtarı Selim Aşkayanar, Yapılan bu çalışmalar neticesinde mahallenin anayol ulaşım problemi uzun vadeli olarak çözüme kavuşturulup trafik akışının hızlı ve güvenli hale getirildiğini söyledi.

Muhtar Aşkayanar, ‘’ Yollarımız bakım istiyordu. Çukurlarla dolu yollarımız şimdi çok güzel oluyor. Yazın toz-toprak yüzünden kapı pencere açamaz olmuştuk. Şimdi bu derdimiz ortadan kalktı. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.