whatsapp

Seydi şifa termal tesisleri büyük ilgi görüyor

TURİZM 11.08.2021 - 01:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydi şifa termal tesisleri büyük ilgi görüyor

2019 yılında temelleri atılan ve 2021 yılında tamamlanan, pandemi döneminde faaliyetlerine ara veren ve yeni normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan Seydişehir Belediyesi Seydi Şifa Termal Tesisleri yoğun ilgi görüyor. Kaplıca severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve günlük ortalama 250 ziyaretçiyi ağırlayan Seydi Şifa Termal Tesisleri, ziyaretçilerden tam not alıyor. Seydi Şifa Termal Tesisleri Şifa Kaynağı Seydişehir ilçe merkezine 5 km mesafede, Beyşehir yolu üzerinde yer alan Seydi Şifa Termal Tesislerinin sahip olduğu termal su, hiçbir soğutma ve dinlendirme işlemleri uygulanmadan tüm mineralleriyle termal tesise ulaşmasıyla bölgenin en şifalı termal suları arasında yer alıyor. 2000 yıllık termal kültürünün gün yüzüne çıkarak yeniden vücut bulduğu Seydi Şifa Termal Tesisleri haftanın her günü 12.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor. Sosyal tesislerde kullanılan su, birçok hastalığı tedavi edici özelliğe sahiptir. 43 derece sıcaklıkla hiçbir işlem uygulanmadan tesislerimize ulaşan şifalı sular, özellikle romatizmal hastalıklar, eklem ağrıları, egzama, depresyona bağlı psikolojik rahatsızlıklar, kronik tekrarlayan ülserler, mide ve ince bağırsakların fonksiyonel rahatsızlıkları, gut hastalığı, kronik idrar yolları iltihapları, cilt hastalıkları, sedef hastalığı, bel ve boyun ağrıları gibi hastalıkları tedavi edici özelliğe sahiptir. Hijyen ve pandemi kurallarının dikkate alındığı etkili ve şifalı sularımızın kullanıldığı termal tesisimiz hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar, 0332 582 47 70 ve 0530 610 12 04 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.

2019 yılında temelleri atılan ve 2021 yılında tamamlanan, pandemi döneminde faaliyetlerine ara veren ve yeni normalleşme süreciyle birlikte yeniden hizmet vermeye başlayan Seydişehir Belediyesi Seydi Şifa Termal Tesisleri yoğun ilgi görüyor.

Kaplıca severlerin yoğun ilgi gösterdiği ve günlük ortalama 250 ziyaretçiyi ağırlayan Seydi Şifa Termal Tesisleri, ziyaretçilerden tam not alıyor.

Seydi Şifa Termal Tesisleri Şifa Kaynağı

Seydişehir ilçe merkezine 5 km mesafede, Beyşehir yolu üzerinde yer alan Seydi Şifa Termal Tesislerinin sahip olduğu termal su, hiçbir soğutma ve dinlendirme işlemleri uygulanmadan tüm mineralleriyle termal tesise ulaşmasıyla bölgenin en şifalı termal suları arasında yer alıyor.

2000 yıllık termal kültürünün gün yüzüne çıkarak yeniden vücut bulduğu Seydi Şifa Termal Tesisleri haftanın her günü 12.00 ile 23.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam ediyor.

Sosyal tesislerde kullanılan su, birçok hastalığı tedavi edici özelliğe sahiptir. 43 derece sıcaklıkla hiçbir işlem uygulanmadan tesislerimize ulaşan şifalı sular, özellikle romatizmal hastalıklar, eklem ağrıları, egzama, depresyona bağlı psikolojik rahatsızlıklar, kronik tekrarlayan ülserler, mide ve ince bağırsakların fonksiyonel rahatsızlıkları, gut hastalığı, kronik idrar yolları iltihapları, cilt hastalıkları, sedef hastalığı, bel ve boyun ağrıları gibi hastalıkları tedavi edici özelliğe sahiptir.

Hijyen ve pandemi kurallarının dikkate alındığı etkili ve şifalı sularımızın kullanıldığı termal tesisimiz hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşlar, 0332 582 47 70 ve 0530 610 12 04 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.