whatsapp

Belediye Şehit Ailesi İçin Ev Yaptırdı

YAŞAM 20.10.2017 - 17:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye Şehit Ailesi İçin Ev Yaptırdı

Seydişehir Belediyesi, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit düşen Hüseyin Kavalbacak'ın ailesi için ev yaptırdı.
Ketenli Mahallesinde yaşayan Şehit Hüseyin Kavalbacak’ın ailesine Seydişehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan evin anahtarı teslim edildi. Şehit ailesine yapılan evin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Aydın Erdoğan, şehit ailesine sabır dileklerinde bulundu. Ev teslim töreni, dualar ile son buldu.  Belediye Başkanı ve Kaymakamın kendileriyle çok yakından ilgilendiğini belirten Baba Ali Kavalbacak, “Bu kışı Allah’ın izniyle yeni evimizde geçireceğiz. Eski evi yıkmayacağım. Onu oğlumun hatırasını yaşatmak için yıkmayacağım. Onda oğlumun çok hatırası var. Eski ev, yeni evimizin yanında duracak” dedi. 300 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı ev ahır, samanlıktan oluşarak 250 bin liraya mal olduğu bildirildi. Törene Konya Valisi Yakup Canbolat, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jan Kom kıdemli Albay İsmet Cansaran , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seydişehir Belediyesi, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit düşen Hüseyin Kavalbacak'ın ailesi için ev yaptırdı.

Ketenli Mahallesinde yaşayan Şehit Hüseyin Kavalbacak’ın ailesine Seydişehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan evin anahtarı teslim edildi.

Şehit ailesine yapılan evin hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Aydın Erdoğan, şehit ailesine sabır dileklerinde bulundu.
Ev teslim töreni, dualar ile son buldu. 

Belediye Başkanı ve Kaymakamın kendileriyle çok yakından ilgilendiğini belirten Baba Ali Kavalbacak, “Bu kışı Allah’ın izniyle yeni evimizde geçireceğiz. Eski evi yıkmayacağım. Onu oğlumun hatırasını yaşatmak için yıkmayacağım. Onda oğlumun çok hatırası var. Eski ev, yeni evimizin yanında duracak” dedi.

300 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı ev ahır, samanlıktan oluşarak 250 bin liraya mal olduğu bildirildi.

Törene Konya Valisi Yakup Canbolat, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, İl Jan Kom kıdemli Albay İsmet Cansaran , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.