whatsapp

Belediye sivrisinekle mücadelesini sürdürüyor

BELEDİYE 11.05.2021 - 10:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye sivrisinekle mücadelesini sürdürüyor

Seydişehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte özellikle yaz aylarında vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için sivrisinek ile mücadele çalışmalarına hız verdi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan mücadele Ekibi, sivrisinek, karasinek ve diğer rahatsız edici böceklere karşı ocak ayında başlattığı larva mücadelesini şimdi de kentin dört bir yanında yoğunlaştırdı. Sivrisineklerin üreme kaynakları olan; rögar, foseptik, otluk ve sulak alanlarda çalışmalar yapılırken, ekipler vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesini amaçlıyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sırasında, doğaya ve diğer canlılara zarar vermeyen yöntemler kullanılmasına dikkat ediliyor.

Seydişehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte özellikle yaz aylarında vatandaşlara rahatsızlık vermemesi için sivrisinek ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan mücadele Ekibi, sivrisinek, karasinek ve diğer rahatsız edici böceklere karşı ocak ayında başlattığı larva mücadelesini şimdi de kentin dört bir yanında yoğunlaştırdı. Sivrisineklerin üreme kaynakları olan; rögar, foseptik, otluk ve sulak alanlarda çalışmalar yapılırken, ekipler vatandaşların rahat ve huzurlu bir yaz geçirmesini amaçlıyor.

Gerçekleştirilen çalışmalar sırasında, doğaya ve diğer canlılara zarar vermeyen yöntemler kullanılmasına dikkat ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.