whatsapp

Belediye zabıta ekiplerinden tematik denetleme

BELEDİYE 03.04.2021 - 01:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Belediye zabıta ekiplerinden tematik denetleme

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kontrollü normalleşme döneminde internet kafeler ve çay bahçeleri ve nikâh salonlarını tematik denetledi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal; İçişleri Bakanlığının göndermiş olduğu genelge gereği zabıta ekiplerinin İlçede tematik denetimlerde bulunduğunu kaydetti. Başkan Tutal, ‘’Tematik denetim modelinde 7 gün 24 saat görev yapan ekiplerimiz hemşerilerimize salgından korunma yollarını aktararak denetim kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunuyor. Temennimiz en kısa zamanda ilçemiz ve Türkiye genelinde Kovid-19 değerlendirme haritasının mavi renkle tanımlanması. Kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak süreci takip edebiliriz. Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas davranmalarıdır. Kalabalık ortamlarda bulunmamalarıdır. Yaşadığımız bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız" dedi.

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kontrollü normalleşme döneminde internet kafeler ve çay bahçeleri ve nikâh salonlarını tematik denetledi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; İçişleri Bakanlığının göndermiş olduğu genelge gereği zabıta ekiplerinin İlçede tematik denetimlerde bulunduğunu kaydetti.

Başkan Tutal, ‘’Tematik denetim modelinde 7 gün 24 saat görev yapan ekiplerimiz hemşerilerimize salgından korunma yollarını aktararak denetim kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunuyor. Temennimiz en kısa zamanda ilçemiz ve Türkiye genelinde Kovid-19 değerlendirme haritasının mavi renkle tanımlanması. Kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak süreci takip edebiliriz. Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas davranmalarıdır. Kalabalık ortamlarda bulunmamalarıdır. Yaşadığımız bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.