whatsapp

Bidur’un Olabilemez Maceraları

KÜLTÜR - SANAT 13.01.2020 - 13:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bidur’un Olabilemez Maceraları

Alaaddin Beken Türkiye iş bankası kültür yayınları Tuhaf bir olaylar dizisi sonucu adı ‘Bidur’ kalan ve haksız yere haylaz olarak tanınan Bidur Durmazgil aslında çok iyi bir çocuk.  Çokbilmiş bir ablası, kurnaz bir dedesi ve insana hemen ‘yaramaz’ yaftası yapıştırmaya hazır komşu teyzelerin olması onun suçu değil. Muhteşem maceralara giriş yaptığımız bu ilk kitapta Bidur’un yakın çevresini tanıyor ve onu bugüne getiren olayları öğreniyoruz.

Alaaddin Beken

Türkiye iş bankası kültür yayınları

Tuhaf bir olaylar dizisi sonucu adı ‘Bidur’ kalan ve haksız yere haylaz olarak tanınan Bidur Durmazgil aslında çok iyi bir çocuk.  Çokbilmiş bir ablası, kurnaz bir dedesi ve insana hemen ‘yaramaz’ yaftası yapıştırmaya hazır komşu teyzelerin olması onun suçu değil. Muhteşem maceralara giriş yaptığımız bu ilk kitapta Bidur’un yakın çevresini tanıyor ve onu bugüne getiren olayları öğreniyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.