whatsapp

Bonus hoca Seydişehir’de öğrencileriyle buluşuyor

EĞİTİM 27.05.2020 - 11:49, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Bonus hoca Seydişehir’de öğrencileriyle buluşuyor

Seydişehir Kampüs Eğitim Kurumları; kamuoyu tarafından Bonus Hoca olarak bilinen eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu ile 28 Mayıs Perşembe günü saat 14.00 da Instagram üzerinden sınav öğrencilerine yönelik ‘’Sınav Başarısı ve Motivasyon’’ konulu canlı yayın gerçekleştirecektir. Yayın /kampusokulu Instagram hesabı üzerinde yapılacaktır. Yayın moderatörlüğünü Kampüs Kurs Müdürü Ali Topuz yürütecektir. Seydişehir’de ki tüm öğrenci ve velilere yayın açık olacaktır.

Seydişehir Kampüs Eğitim Kurumları; kamuoyu tarafından Bonus Hoca olarak bilinen eğitimci yazar Süleyman Beledioğlu ile 28 Mayıs Perşembe günü saat 14.00 da Instagram üzerinden sınav öğrencilerine yönelik ‘’Sınav Başarısı ve Motivasyon’’ konulu canlı yayın gerçekleştirecektir.

Yayın /kampusokulu Instagram hesabı üzerinde yapılacaktır. Yayın moderatörlüğünü Kampüs Kurs Müdürü Ali Topuz yürütecektir. Seydişehir’de ki tüm öğrenci ve velilere yayın açık olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.