whatsapp

Seydişehir Türk Kızılay’ı Yardım Standı Açtı

SİVİL TOPLUM 05.08.2021 - 01:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Seydişehir Türk Kızılay’ı Yardım Standı Açtı

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kızılay Şubesi, Yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere halkın ihtiyaç duyduğu yardımlar için stant açtı. Türkiye Kızılay Derneği Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, ilçe merkezinde açtıkları stant aracılığı ile tüm hayırseverleri yangın bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çağırdı. Balcı şöyle konuştu, "Hayırseverlerin büyük ilgi gösterdiği bağış standı her gün değerli yardımseverleri beklemektedir. Standa yapılan her bağış makbuz verilmektedir. Yardım çerçevesinde nakdi paranın yanı sıra çatal bıçak kaşıkları. Tencere tava nevresim, yatak, su, giyecek gibi yardımlardan oluşmaktadır. Bunların hepsi yeni malzemeler olmalıdır. Halkımızın Kızılay kurumuna verdiği destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi. SEYDİŞEHİR TÜRK KIZILAY GÖNÜLLÜ GENÇLERİ ISPARTA SÜTÇÜLERDE YANGIN BÖLGESİNDE VATANDAŞLARIN VE EKİPLERİN HİZMETİNDE; Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, "Şubemize bağlı 15 gönül gencimiz yemek aş aracıyla birlikte yangın bölgesindeki Isparta Sütçülerde hem vatandaşlara hem de yangın söndürmekle uğraşan Afat gibi tüm ekiplere sıcak yemek gıda ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlk günden itibaren sahadayız. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak onları aç bırakmamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Yangından etkilenen ailelerin ve tüm ekiplerin yiyecek, giyecek ihtiyaçlarını karşılayıp ikram aracımızla da gıda, çay ve çorba, su dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Tek bir vücut olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Yanan ağaçları geriye getiremeyiz belki ama çok daha fazlasını dikebiliriz. Bu konuda da üzerimize düşen neyse yapacağız” dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Kızılay Şubesi, Yangın bölgelerine ulaştırılmak üzere halkın ihtiyaç duyduğu yardımlar için stant açtı.

Türkiye Kızılay Derneği Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, ilçe merkezinde açtıkları stant aracılığı ile tüm hayırseverleri yangın bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye çağırdı.

Balcı şöyle konuştu, "Hayırseverlerin büyük ilgi gösterdiği bağış standı her gün değerli yardımseverleri beklemektedir. Standa yapılan her bağış makbuz verilmektedir. Yardım çerçevesinde nakdi paranın yanı sıra çatal bıçak kaşıkları. Tencere tava nevresim, yatak, su, giyecek gibi yardımlardan oluşmaktadır. Bunların hepsi yeni malzemeler olmalıdır. Halkımızın Kızılay kurumuna verdiği destek ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

SEYDİŞEHİR TÜRK KIZILAY GÖNÜLLÜ GENÇLERİ ISPARTA SÜTÇÜLERDE YANGIN BÖLGESİNDE VATANDAŞLARIN VE EKİPLERİN HİZMETİNDE;

Kızılay şube başkanı Tevfik Balcı, "Şubemize bağlı 15 gönül gencimiz yemek aş aracıyla birlikte yangın bölgesindeki Isparta Sütçülerde hem vatandaşlara hem de yangın söndürmekle uğraşan Afat gibi tüm ekiplere sıcak yemek gıda ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlk günden itibaren sahadayız. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak onları aç bırakmamak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Yangından etkilenen ailelerin ve tüm ekiplerin yiyecek, giyecek ihtiyaçlarını karşılayıp ikram aracımızla da gıda, çay ve çorba, su dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Tek bir vücut olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Yanan ağaçları geriye getiremeyiz belki ama çok daha fazlasını dikebiliriz. Bu konuda da üzerimize düşen neyse yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.