whatsapp

Değirmenci mahallesinde karantina kaldırıldı

SAĞLIK 18.06.2020 - 09:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Değirmenci mahallesinde karantina kaldırıldı

Konya’nın Seydişehir ilçesi Değirmenci Mahallesi'nde yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 03.06. 2020- 18.06. 2020 tarihleri arasında uygulanan karantina Hıfzıssıhha kurulu kararı ile kaldırıldı. Bir kısım evde karantinanın devam edeceğini belirten Mahalle Muhtarı Savaş Palaz, “Korona virüs salgınının yayılarak vatandaşların ve toplumun sağlığını tehdit etmesini engellemek amacıyla 10 sokakta toplam 1000 nüfuslu kapsayan Değirmenci mahallesinin 14 gün önce karantinaya alınmıştı. Karantinaya alınan Mahallemizde sosyal izolasyonun sağlanması nedeniyle 18 Haziran 2020 tarihinden itibaren uygulamanın sonlandırılmasına karar verildi. Birkaç evde karantina gözetimi devam edecek. Bu süreçte bizlere yardımcı olan yetkililerimize, sağlık çalışanlarımıza ve ilçe halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. Emniyet görevlileri tarafından mahalle sokaklarındaki bariyerlerin kaldırıldığı öğrenildi.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Değirmenci Mahallesi'nde yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında 03.06. 2020- 18.06. 2020 tarihleri arasında uygulanan karantina Hıfzıssıhha kurulu kararı ile kaldırıldı.
Bir kısım evde karantinanın devam edeceğini belirten Mahalle Muhtarı Savaş Palaz, “Korona virüs salgınının yayılarak vatandaşların ve toplumun sağlığını tehdit etmesini engellemek amacıyla 10 sokakta toplam 1000 nüfuslu kapsayan Değirmenci mahallesinin 14 gün önce karantinaya alınmıştı. Karantinaya alınan Mahallemizde sosyal izolasyonun sağlanması nedeniyle 18 Haziran 2020 tarihinden itibaren uygulamanın sonlandırılmasına karar verildi. Birkaç evde karantina gözetimi devam edecek. Bu süreçte bizlere yardımcı olan yetkililerimize, sağlık çalışanlarımıza ve ilçe halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Emniyet görevlileri tarafından mahalle sokaklarındaki bariyerlerin kaldırıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.