whatsapp

Değirmenlik mahallesinde doğal güzellikler

TURİZM 21.05.2019 - 02:48, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Değirmenlik mahallesinde doğal güzellikler

Doğal güzelliklere ve kültürel zenginliğe sahip olan Antalya’nın Akseki ilçesi Değirmenlik Mahallesi, ilkbahar mevsimiyle beraber fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı. Değirmenlik mahallesini ziyaret eden fotoğrafçılar, yöresel mimariyle inşa edilmiş köy evlerini ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların günlük yaşamını fotoğraflarken, illerin çoğunda olmayan müzesine hayran kalıyorlar. Giden gelmez dağları eteğinde kervan yolu üzerindeki yaylalarda ise yöre insanı misafirlerini ağırlamaktan memnun kalıyorlar. Doğa yaşamı üzerine yöre halkından önemli bilgiler edinen fotoğrafçılar, mesire alanında, eski antik kent kervan yollarında bol bol doğa yürüyüşü yapma fırsatı bulup atalarının yaşam izlerini öğrenmeye çalışıyorlar. 

Doğal güzelliklere ve kültürel zenginliğe sahip olan Antalya’nın Akseki ilçesi Değirmenlik Mahallesi, ilkbahar mevsimiyle beraber fotoğraf tutkunlarını ağırlamaya başladı.

Değirmenlik mahallesini ziyaret eden fotoğrafçılar, yöresel mimariyle inşa edilmiş köy evlerini ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşların günlük yaşamını fotoğraflarken, illerin çoğunda olmayan müzesine hayran kalıyorlar. Giden gelmez dağları eteğinde kervan yolu üzerindeki yaylalarda ise yöre insanı misafirlerini ağırlamaktan memnun kalıyorlar.

Doğa yaşamı üzerine yöre halkından önemli bilgiler edinen fotoğrafçılar, mesire alanında, eski antik kent kervan yollarında bol bol doğa yürüyüşü yapma fırsatı bulup atalarının yaşam izlerini öğrenmeye çalışıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.