whatsapp

Devlet Hastanesi, normalleşme sürecine hazır

SAĞLIK 01.06.2020 - 01:51, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet Hastanesi, normalleşme sürecine hazır

Seydişehir Devlet hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, hastanenin salgın süreci boyunca önemli hizmetler verdiğini vurguladı. Yeni normalleşme dönemi çalışmaları doğrultusunda 1 Haziran itibariyle randevu sistemli hasta alacaklarını belirten Op. Dr. Seyit Ali Deniz, sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyarak yavaş yavaş yeni bir döneme başlayacaklarını söyledi. Cildiye ve enfeksiyon uzmanı haricinde eksiğin olmadığına vurgu yapan Op. Dr. Seyit Ali Deniz, genel cerrah ve ikinci Ortopedi uzmanının göreve başladığını belirterek ağız ve diş sağlığı poliklinikleri MHRS randevuları kapalı olup, sadece acil tedaviler yapılacak, acil müdahale gerektirmeyen diş tedavileri ertelenecektir dedi. Hastanede yeni tedbirler alındığı ifade eden Op. Dr. Deniz, ‘’1 Haziran Pazartesi 2020 tarihinden itibaren yeni normalleşme süreci kapsamında hastanemizde; Poliklinikler için hasta kabullerinin 182 veya mhrs.gov.tr üzerinden randevu alınacak. Randevusuz gelen hastaların kabulü yapılmayacak. Tüm hastalarımızın hastane girişinde ateş ölçümü yapılıp maskesiz içeriye girmelerine izin verilmeyecektir. Hastaların mümkün olduğunca refakatçisiz hastaneye başvuruları daha uygun olacaktır. Muayene esnasında içeride sadece hasta olacaktır. Serviste yatan hastalar için ziyaret yasak olup kişilerin bu kurala riayet etmeleri gerekmektedir. ’ifadelerini kullandı.

Seydişehir Devlet hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, hastanenin salgın süreci boyunca önemli hizmetler verdiğini vurguladı.

Yeni normalleşme dönemi çalışmaları doğrultusunda 1 Haziran itibariyle randevu sistemli hasta alacaklarını belirten Op. Dr. Seyit Ali Deniz, sosyal mesafe ve maske takma kurallarına uyarak yavaş yavaş yeni bir döneme başlayacaklarını söyledi.

Cildiye ve enfeksiyon uzmanı haricinde eksiğin olmadığına vurgu yapan Op. Dr. Seyit Ali Deniz, genel cerrah ve ikinci Ortopedi uzmanının göreve başladığını belirterek ağız ve diş sağlığı poliklinikleri MHRS randevuları kapalı olup, sadece acil tedaviler yapılacak, acil müdahale gerektirmeyen diş tedavileri ertelenecektir dedi.

Hastanede yeni tedbirler alındığı ifade eden Op. Dr. Deniz, ‘’1 Haziran Pazartesi 2020 tarihinden itibaren yeni normalleşme süreci kapsamında hastanemizde;

Poliklinikler için hasta kabullerinin 182 veya mhrs.gov.tr üzerinden randevu alınacak. Randevusuz gelen hastaların kabulü yapılmayacak. Tüm hastalarımızın hastane girişinde ateş ölçümü yapılıp maskesiz içeriye girmelerine izin verilmeyecektir. Hastaların mümkün olduğunca refakatçisiz hastaneye başvuruları daha uygun olacaktır. Muayene esnasında içeride sadece hasta olacaktır. Serviste yatan hastalar için ziyaret yasak olup kişilerin bu kurala riayet etmeleri gerekmektedir. ’ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.