whatsapp

Devlet hastanesinde korona virüs tedbirleri

SAĞLIK 12.04.2020 - 16:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Devlet hastanesinde korona virüs tedbirleri

Seydişehir Devlet hastanesi kendi imkânları ile korona virüse karşı kendi korunaklı elbisesini yaptırdı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, Geçirimsiz önlük, Geçirimsiz Tulum, olarak adlandırılan elbiseden ilk etapta 400 tanesi sağlık personelinin kullanması için Devlet Hastanesine teslim edildi. Halen dikimlerin devam ettiği belirtilirken toplamda 5.000 elbisenin önümüzdeki bir kaç gün içinde hastaneye teslim edileceği öğrenildi. Ayrıca 30.000 maskelik kumaşın Seydişehir de faaliyetlerini sürdüren beybo tekstile teslim edildiği, aynı zamanda kız meslek lisesinde cerrahi maske dikiminin devam ettiği,  koruyucu yüz siperliğinin ise malzemelerinin teslim alındığı öğrenildi.  Aynı zamanda il Sağlık Müdürlüğü'nden de sürekli olarak koruyucu ekipmanlar gönderildiği belirtildi.

Seydişehir Devlet hastanesi kendi imkânları ile korona virüse karşı kendi korunaklı elbisesini yaptırdı.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, Geçirimsiz önlük, Geçirimsiz Tulum, olarak adlandırılan elbiseden ilk etapta 400 tanesi sağlık personelinin kullanması için

Devlet Hastanesine teslim edildi.

Halen dikimlerin devam ettiği belirtilirken toplamda 5.000 elbisenin önümüzdeki bir kaç gün içinde hastaneye teslim edileceği öğrenildi.

Ayrıca 30.000 maskelik kumaşın Seydişehir de faaliyetlerini sürdüren beybo tekstile teslim edildiği, aynı zamanda kız meslek lisesinde cerrahi maske dikiminin devam ettiği,  koruyucu yüz siperliğinin ise malzemelerinin teslim alındığı öğrenildi. 

Aynı zamanda il Sağlık Müdürlüğü'nden de sürekli olarak koruyucu ekipmanlar gönderildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.