whatsapp

Eczacılar 1 metre uzaktan hizmet veriyor

SAĞLIK 20.03.2020 - 01:34, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eczacılar 1 metre uzaktan hizmet veriyor

Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs tehdidine en çok maruz kalabilecek eczacılar da mesafe kuralına yönelik önlemler almaya başladı. Seydişehir’de eczacılar koronavirüs nedeniyle vatandaşlara bir metre uzaktan hizmet veriyor. Türk Eczacıları Birliğinin, koronavirüs ile mücadele kapsamında kişilerin aralarına bir metre mesafe koymalarının çok önemli olduğunu bildirmesi üzerine, eczane çalışanları da önlemlerini sürdürüyor. Eczacılar, ilaç almaya gelenleri eldiven ve maske takılı karşılıyor. Hastalarla arasında en az bir metre mesafe olmasına özen gösteriyor.

Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs tehdidine en çok maruz kalabilecek eczacılar da mesafe kuralına yönelik önlemler almaya başladı.

Seydişehir’de eczacılar koronavirüs nedeniyle vatandaşlara bir metre uzaktan hizmet veriyor.

Türk Eczacıları Birliğinin, koronavirüs ile mücadele kapsamında kişilerin aralarına bir metre mesafe koymalarının çok önemli olduğunu bildirmesi üzerine, eczane çalışanları da önlemlerini sürdürüyor.

Eczacılar, ilaç almaya gelenleri eldiven ve maske takılı karşılıyor. Hastalarla arasında en az bir metre mesafe olmasına özen gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.