whatsapp

Eğitimci yazar Lütfi Şahin’in projeleri TÜBİTAK yolcusu

TEKNOLOJİ - BİLİM 20.12.2020 - 16:35, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eğitimci yazar Lütfi Şahin’in projeleri TÜBİTAK yolcusu

İnsanlar tarih içerisinde birçok salgın hastalık ile mücadele etmiştir. Bu salgın hastalıkların varlığı bilim adamlarının bilim ile uğraşmasına engel olmamıştır. Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin, gündemde var olan Korona salgınının kendisinin bilimsel çalışmalarına engel teşkil etmeyeceğini ve bilimsel çalışmaları sürdüreceğini belirtti. Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “TÜBİTAK’a sunacağımız projenin ilki elektrikli motorlar ile elektronik bir aksam olan flip flop sistemlerinin bir araya getirilmesine dayanan bir icat olacak. Bu projenin yanı sıra and ve nand kapı entegrelerini bir araya getirerek elektronik kapı kilidi projesini yapmayı da tasarlayıp sunacağım’’ dedi.

İnsanlar tarih içerisinde birçok salgın hastalık ile mücadele etmiştir. Bu salgın hastalıkların varlığı bilim adamlarının bilim ile uğraşmasına engel olmamıştır.

Eğitimci Yazar Youtuber Araştırmacı Lütfi Şahin, gündemde var olan Korona salgınının kendisinin bilimsel çalışmalarına engel teşkil etmeyeceğini ve bilimsel çalışmaları sürdüreceğini belirtti.

Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “TÜBİTAK’a sunacağımız projenin ilki elektrikli motorlar ile elektronik bir aksam olan flip flop sistemlerinin bir araya getirilmesine dayanan bir icat olacak. Bu projenin yanı sıra and ve nand kapı entegrelerini bir araya getirerek elektronik kapı kilidi projesini yapmayı da tasarlayıp sunacağım’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.