whatsapp

Eğitime kar engeli; okullar bir gün tatil

EĞİTİM 16.02.2021 - 00:59, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eğitime kar engeli; okullar bir gün tatil

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16. 02. 2021 Salı günü yüz yüze eğitim yapan köy okulları, anaokulları ile destekleme ve yetiştirme kursları için eğitim öğretime 1 gün ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı. Akşam saatlerinde etkisini arttıran yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada, “Seydişehir’de devam eden kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ile personelin sağlığı ve ulaşım güvenliğinin sağlanması amacıyla, halen eğitime devam eden köy okullarımız anaokullarımız, destekleme ve yetiştirme kurslarımız 1 gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir" dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 16. 02. 2021 Salı günü yüz yüze eğitim yapan köy okulları, anaokulları ile destekleme ve yetiştirme kursları için eğitim öğretime 1 gün ara verilerek uzaktan eğitim kararı alındı.

Akşam saatlerinde etkisini arttıran yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, yaptığı açıklamada, “Seydişehir’de devam eden kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ile personelin sağlığı ve ulaşım güvenliğinin sağlanması amacıyla, halen eğitime devam eden köy okullarımız anaokullarımız, destekleme ve yetiştirme kurslarımız 1 gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.