whatsapp

Eğri göl yaylası ziyaretçilerini ramazan sonrası ağırlamayı bekliyor

TURİZM 06.05.2021 - 10:32, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Eğri göl yaylası ziyaretçilerini ramazan sonrası ağırlamayı bekliyor

Konya - Antalya sınırında, Geyik Dağları'nın eteklerindeki 2 bin 100 rakımlı Eğri göl, el değmemiş doğası ve çeşitli bitki örtüsünün muhteşem güzelliğiyle yaylacıları, doğa ve fotoğraf tutkunlarını ağırlamayı bekliyor. Torosların en yüksek zirvelerinden Geyik Dağları'nın eteğinde yer alan 2 bin 100 rakımlı Eğri göl, bitki çeşitliliği, farklı renklerdeki bitkileriyle dikkati çekiyor. Rengârenk açan çiçekler, kıvrılıp göle dökülen akarsularıyla eşsiz bir manzara oluşturuyor. COVID-19 salgınına rağmen, ilkbahar mevsiminde de doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen ziyaretçileri hayran bırakan yaylada baharla birlikte kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Bölgenin eşsiz bir doğaya sahip olduğunu ifade eden doğa ve fotoğraf tutkunu Hasan Zorlu, her mevsim bu eşsiz doğayı ziyaret ettiğini söyledi. Zorlu, ‘’Bölge gezmeyi sevenler, fotoğraf çekmek isteyenler, yürüyüş yapmak isteyen doğaseverlere farklı alternatifler sunuyor. Her geçen yılda ilgi artıyor. Bana burası büyük huzur veriyor. Gezilmeye görülmeye değer bir yer. Yeşilin ve mavinin bütünleştiği bir yer burası. Manzara mükemmel. Daha yaylacılar henüz buraya inmemişler Ramazan bayramından sonra gelirler herhalde" diye konuştu.

Konya - Antalya sınırında, Geyik Dağları'nın eteklerindeki 2 bin 100 rakımlı Eğri göl, el değmemiş doğası ve çeşitli bitki örtüsünün muhteşem güzelliğiyle yaylacıları, doğa ve fotoğraf tutkunlarını ağırlamayı bekliyor.

Torosların en yüksek zirvelerinden Geyik Dağları'nın eteğinde yer alan 2 bin 100 rakımlı Eğri göl, bitki çeşitliliği, farklı renklerdeki bitkileriyle dikkati çekiyor. Rengârenk açan çiçekler, kıvrılıp göle dökülen akarsularıyla eşsiz bir manzara oluşturuyor.

COVID-19 salgınına rağmen, ilkbahar mevsiminde de doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen ziyaretçileri hayran bırakan yaylada baharla birlikte kartpostallık görüntüler oluşturuyor.

Bölgenin eşsiz bir doğaya sahip olduğunu ifade eden doğa ve fotoğraf tutkunu Hasan Zorlu, her mevsim bu eşsiz doğayı ziyaret ettiğini söyledi.

Zorlu, ‘’Bölge gezmeyi sevenler, fotoğraf çekmek isteyenler, yürüyüş yapmak isteyen doğaseverlere farklı alternatifler sunuyor. Her geçen yılda ilgi artıyor. Bana burası büyük huzur veriyor. Gezilmeye görülmeye değer bir yer. Yeşilin ve mavinin bütünleştiği bir yer burası. Manzara mükemmel. Daha yaylacılar henüz buraya inmemişler Ramazan bayramından sonra gelirler herhalde" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.