whatsapp

Ekşın gençlik doğa sporcuları ferzeneye tırmandı

TURİZM 05.02.2017 - 20:30, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Ekşın gençlik doğa sporcuları ferzeneye tırmandı

Konya’dan gelen Ekşın Gençlik Doğa ve Spor Kulübü üyleri organizasyonunda Seydişehir Dağcılık ve Bisiklet kulübü üyeleriyle birlikte 2 bin 200 rakımlı Ferzene Mağarasına zorlu tırmanış gerçekleştirdi.
Ekşın Gençlik Doğa ve Spor Kulübü lideri Alper Erdem, Seydişehir gurubuyla birlikte 26 kişilik ekip kar kalınlığının 1,5 metreyi geçtiği Kuğulu parktan Toros dağının zirvesindeki ferzene mağarasına tırmanarak bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın destek ve katkılarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Alper Erdem, ‘’Üniversite gençlerine yönelik doğa ve doğa sporlarını sevdirme etkinlikleri yapıyoruz. Amacımız Seydişehir’in o güzel dağlarını, mağaralarını turizme kazandırmaktır" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kulüp üyelerine baklava ikram ederek şunları söyledi, ‘’Seydişehir’imizin tanıtım noktasında üzerimize düşen tüm etkinlikleri destekliyoruz. Bundan sonra bu tür etkinlikler için çeşitli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Seydişehir’in doğal güzellikleri bu etkinlikler için uygun bir yer’’diye konuştu.
Konya’dan gelen Ekşın Gençlik Doğa ve Spor Kulübü üyleri organizasyonunda Seydişehir Dağcılık ve Bisiklet kulübü üyeleriyle birlikte 2 bin 200 rakımlı Ferzene Mağarasına zorlu tırmanış gerçekleştirdi.

Ekşın Gençlik Doğa ve Spor Kulübü lideri Alper Erdem, Seydişehir gurubuyla birlikte 26 kişilik ekip kar kalınlığının 1,5 metreyi geçtiği Kuğulu parktan Toros dağının zirvesindeki ferzene mağarasına tırmanarak bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın destek ve katkılarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Alper Erdem, ‘’Üniversite gençlerine yönelik doğa ve doğa sporlarını sevdirme etkinlikleri yapıyoruz. Amacımız Seydişehir’in o güzel dağlarını, mağaralarını turizme kazandırmaktır" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kulüp üyelerine baklava ikram ederek şunları söyledi, ‘’Seydişehir’imizin tanıtım noktasında üzerimize düşen tüm etkinlikleri destekliyoruz. Bundan sonra bu tür etkinlikler için çeşitli faaliyetler gerçekleştireceğiz. Seydişehir’in doğal güzellikleri bu etkinlikler için uygun bir yer’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.