whatsapp

Emniyet teşkilatı iftarda buluştu

GÜNDEM 30.05.2018 - 10:50, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Emniyet teşkilatı iftarda buluştu

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftarda ilçe protokolü ve emniyet mensupları bir araya geldi.
Emniyet Müdürlüğü tarafından, polis karakolu bahçesinde düzenlenen iftar programında Kaymakam Aydın Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz,  Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı fatih Çay, Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, Müftü Kemal Demirel, sivil toplum temsilcileri ve polisler katıldı. Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, emniyet mensupları olarak vatandaşların can ve mal güvenliği, devletin bekası için gece gündüz fedakarca çalıştıklarını söyledi. Ramazan ayının manevi havasını aynı sofrada yaşamak ve moral motivasyon sağlamak amacıyla düzenledikleri iftar programında katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Özdemir, "Mübarek Ramazan akşamında mesai arkadaşlarımla ve siz değerli misafirlerimizle kardeşlik ve ekip ruhu içinde bir arada olmaktan mutluluk duydum. İnşallah daha nice böyle güzel günlerde bir arada oluruz." dedi. Konuşmanın ardından Müftüsü Kemal Demirel tarafından dua yapıldı.
Seydişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftarda ilçe protokolü ve emniyet mensupları bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından, polis karakolu bahçesinde düzenlenen iftar programında Kaymakam Aydın Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz,  Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı fatih Çay, Jandarma Komutanı J.Ütğm. Burak Çelik, Müftü Kemal Demirel, sivil toplum temsilcileri ve polisler katıldı.

Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, emniyet mensupları olarak vatandaşların can ve mal güvenliği, devletin bekası için gece gündüz fedakarca çalıştıklarını söyledi.

Ramazan ayının manevi havasını aynı sofrada yaşamak ve moral motivasyon sağlamak amacıyla düzenledikleri iftar programında katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Özdemir, "Mübarek Ramazan akşamında mesai arkadaşlarımla ve siz değerli misafirlerimizle kardeşlik ve ekip ruhu içinde bir arada olmaktan mutluluk duydum. İnşallah daha nice böyle güzel günlerde bir arada oluruz." dedi.

Konuşmanın ardından Müftüsü Kemal Demirel tarafından dua yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.