whatsapp

En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

KÜLTÜR - SANAT 31.03.2021 - 11:12, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

En çok kitap okuyanlar ödüllendirildi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde pandemi sürecinde Halk Kütüphanesinde 2020 yılında en fazla kitap okuyanlar, Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından ödüllendirildi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Erdoğan, kitap okumanın önemine vurgu yaparak Kitap okuyan toplum ufkunun aydınlık olacağını kaydetti.  Erdoğan, “Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi bir geleceğe doğru koşan insanoğlu olacaktır. Kendisini yetiştirmiş, okuyan fertlerin günlük sohbetleri bile farklıdır. Okuyan insan her zaman bilgili ve hayatında başarılı olur. Bilgi çağında yaşıyoruz ve bizim en fazla bilgi toplayacağımız şeyler kitaplarımızdır. Okumak ruhu yüceltir ve insanlar size daha fazla değer verir. Cahillikten kurtulmanın yolu kitapları okumaktan geçer. Tebrik ediyorum” dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde pandemi sürecinde Halk Kütüphanesinde 2020 yılında en fazla kitap okuyanlar, Kaymakam Aydın Erdoğan tarafından ödüllendirildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Erdoğan, kitap okumanın önemine vurgu yaparak Kitap okuyan toplum ufkunun aydınlık olacağını kaydetti.

 Erdoğan, “Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi bir geleceğe doğru koşan insanoğlu olacaktır. Kendisini yetiştirmiş, okuyan fertlerin günlük sohbetleri bile farklıdır. Okuyan insan her zaman bilgili ve hayatında başarılı olur. Bilgi çağında yaşıyoruz ve bizim en fazla bilgi toplayacağımız şeyler kitaplarımızdır. Okumak ruhu yüceltir ve insanlar size daha fazla değer verir. Cahillikten kurtulmanın yolu kitapları okumaktan geçer. Tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.