whatsapp

Evler 23 Nisan için bayraklarla süslendi

GÜNDEM 22.04.2020 - 16:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Evler 23 Nisan için bayraklarla süslendi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, korona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evde geçirecek vatandaşlar, pencerelerini ve balkonlarını Türk bayrağıyla süsledi. Caddeler Türk bayrağı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleriyle donatıldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamak için İlçede bayrak seferberliği başladı. Sosyal medyada 'Evinde kal, bayrağını as, coşkuya katıl' adı altında yapılan paylaşıma uyan vatandaşlar, ev ve apartman dış duvarlarına, balkonlarına ve pencerelerine Türk bayrağı astı. Sokakta görüştüğümüz vatandaşlar ise, ‘’100'üncü yılı buruk kutlayacağız ama önce sağlık diyoruz. Akşam ise balkonlardan İstiklal Marşını coşkuyla söyleyeceğiz" dedi.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, korona virüs nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evde geçirecek vatandaşlar, pencerelerini ve balkonlarını Türk bayrağıyla süsledi. Caddeler Türk bayrağı ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün posterleriyle donatıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamak için İlçede bayrak seferberliği başladı. Sosyal medyada 'Evinde kal, bayrağını as, coşkuya katıl' adı altında yapılan paylaşıma uyan vatandaşlar, ev ve apartman dış duvarlarına, balkonlarına ve pencerelerine Türk bayrağı astı.

Sokakta görüştüğümüz vatandaşlar ise, ‘’100'üncü yılı buruk kutlayacağız ama önce sağlık diyoruz. Akşam ise balkonlardan İstiklal Marşını coşkuyla söyleyeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.