whatsapp

Gazi ortaokulundan lgs başarısı

EĞİTİM 22.07.2020 - 16:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gazi ortaokulundan lgs başarısı

Gazi Ortaokulu, Liselere Geçiş Sınavında (LGS)  yine başarılarına yenilerini ekledi. Gazi Ortaokulu Müdürü Mehmet Bayar ifadesinde ‘ ‘ Okulumuz öğrencisi Meryem Borazan Seydişehir 2.’ Si olarak bizleri daha da gururlandırmıştır, dedi.’’ Okul müdürü Mehmet Bayar ‘ ‘ Okulumuzun sınava giren öğrenci sayısı ile genel sıralamayı orantılandığımızda okul genel başarısının da yüksek olduğunu görmekteyiz. İlçemizde ilk 10’da 2, ilk 15’te 3, ilk 30’da 7, ilk 100’de 17 ve 8’lik dilimde 24 öğrenciyle ilçe LGS başarısında büyük pay sahibi olmanın gururunu yaşıyoruz, dedi.’’ Başarının gelecek yıllarda da katlanarak artacağını belirten okul müdürü Bayar, ‘’Okul eğitim kadrosu ile iyi bir ekip oluşturduklarını idari personel ve öğretmen arkadaşların gayretlerinin bu ekip ruhunda kenetlendi. Öğrencilerimizin başarısında İlçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar ve Velilerin katkılarına teşekkür ederiz’’ dedi.

Gazi Ortaokulu, Liselere Geçiş Sınavında (LGS)  yine başarılarına yenilerini ekledi.

Gazi Ortaokulu Müdürü Mehmet Bayar ifadesinde ‘ ‘ Okulumuz öğrencisi Meryem Borazan Seydişehir 2.’ Si olarak bizleri daha da gururlandırmıştır, dedi.’’ Okul müdürü Mehmet Bayar ‘ ‘ Okulumuzun sınava giren öğrenci sayısı ile genel sıralamayı orantılandığımızda okul genel başarısının da yüksek olduğunu görmekteyiz. İlçemizde ilk 10’da 2, ilk 15’te 3, ilk 30’da 7, ilk 100’de 17 ve 8’lik dilimde 24 öğrenciyle ilçe LGS başarısında büyük pay sahibi olmanın gururunu yaşıyoruz, dedi.’’

Başarının gelecek yıllarda da katlanarak artacağını belirten okul müdürü Bayar, ‘’Okul eğitim kadrosu ile iyi bir ekip oluşturduklarını idari personel ve öğretmen arkadaşların gayretlerinin bu ekip ruhunda kenetlendi. Öğrencilerimizin başarısında İlçe milli eğitim müdürü Tahir Kibar ve Velilerin katkılarına teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.