whatsapp

Gezginlerin yeni gözdesi ‘Gökçehüyük göleti’

TURİZM 21.05.2020 - 02:36, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gezginlerin yeni gözdesi ‘Gökçehüyük göleti’

Seydişehir sınırları içerisindeki keşfedilmeyi bekleyen Gökçehüyük göleti güzelliğiyle ziyaretçileri hayran bırakıyor. Az sayıda kişi tarafından bilinen Gökçehüyük göleti kuşların cıvıltılarıyla ziyaretçilere apayrı bir huzur veriyor. Özellikle kamp yapmak isteyen doğaseverlerin uğrak yeri olmaya başlayan gölet ziyaretçileri büyülüyor. Gölet’i ziyarete gelen doğaseverlerden Murat Yiğit, "Seydişehir sınırları içerisinde merkeze 5 km mesafedeki Gökçehüyük mahallesinde bulunan bu yer son derece güzelliklere sahip. Burada inanılmaz bir doğa var, kuş sesleri, çeşitli türlerdeki balıkların gezintileri insanı cezbediyor. İnanın! Temiz havasıyla dinleniyoruz.  Burası gerçekten gezilip görülmesi gereken doyumsuz inanılmaz bir yer. Herkese gelip bu göletin mavi sularını ve manzara güzelliğini görmeyi tavsiye ediyorum" dedi.

Seydişehir sınırları içerisindeki keşfedilmeyi bekleyen Gökçehüyük göleti güzelliğiyle ziyaretçileri hayran bırakıyor.

Az sayıda kişi tarafından bilinen Gökçehüyük göleti kuşların cıvıltılarıyla ziyaretçilere apayrı bir huzur veriyor.

Özellikle kamp yapmak isteyen doğaseverlerin uğrak yeri olmaya başlayan gölet ziyaretçileri büyülüyor.

Gölet’i ziyarete gelen doğaseverlerden Murat Yiğit, "Seydişehir sınırları içerisinde merkeze 5 km mesafedeki Gökçehüyük mahallesinde bulunan bu yer son derece güzelliklere sahip. Burada inanılmaz bir doğa var, kuş sesleri, çeşitli türlerdeki balıkların gezintileri insanı cezbediyor. İnanın! Temiz havasıyla dinleniyoruz.  Burası gerçekten gezilip görülmesi gereken doyumsuz inanılmaz bir yer. Herkese gelip bu göletin mavi sularını ve manzara güzelliğini görmeyi tavsiye ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.