whatsapp

Şehit ’in adı ortaokulda açılan kütüphanede yaşatılıyor

YAŞAM 07.08.2021 - 12:25, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Şehit ’in adı ortaokulda açılan kütüphanede yaşatılıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesinde 21 Aralık 2016 tarihinde Suriye' nin El-Bab Bölgesinde düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak adına kütüphane açıldı. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Taraşçı Ortaokulunda; Fırat Kalkanı Harekâtın da Şehit düşen Hv. P. Ast. KD. Çvş. Okan Altıparmak adına, Şehit Babası Mustafa Horoz, okul idaresi ve hayırsever vatandaşlar tarafından oluşturulan kütüphanenin açılışının gerçekleştirildiğini söyledi. Kaymakam Erdoğan, "Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölürler" Vatan ve bayrak için bir yerlerde canından, ailesinden vazgeçen şehitlerin bulunduğunu dile getiren Erdoğan, "Bütün şehitlerimiz unutulmasın çünkü şehitler vurulunca değil, unutulunca ölürler. Bizler unutmadık, unutmayacağız. Devletimizin şefkatli eli her zaman şehit ve ailelerinin yanındadır" dedi. Şehit Babası Mustafa Horoz, "Şereflerin en büyüğünü yaşıyorum. Şehit oğlumun adı sadece okulda ve kütüphanede yaşamıyor, Türk milletinin kalbinde yaşıyor. Kütüphaneye destek verenlere teşekkür ediyorum’’ diye konuştu. Kütüphanesi'nin açılış törenine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Protokolün diğer üyeleri ve şehit ailesi katıldı.

Konya’nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesinde 21 Aralık 2016 tarihinde Suriye' nin El-Bab Bölgesinde düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı sırasında şehit olan Hava Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Okan Altıparmak adına kütüphane açıldı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Taraşçı Ortaokulunda; Fırat Kalkanı Harekâtın da Şehit düşen Hv. P. Ast. KD. Çvş. Okan Altıparmak adına, Şehit Babası Mustafa Horoz, okul idaresi ve hayırsever vatandaşlar tarafından oluşturulan kütüphanenin açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.

Kaymakam Erdoğan, "Şehitler vurulunca değil, unutulunca ölürler"

Vatan ve bayrak için bir yerlerde canından, ailesinden vazgeçen şehitlerin bulunduğunu dile getiren Erdoğan, "Bütün şehitlerimiz unutulmasın çünkü şehitler vurulunca değil, unutulunca ölürler. Bizler unutmadık, unutmayacağız. Devletimizin şefkatli eli her zaman şehit ve ailelerinin yanındadır" dedi.

Şehit Babası Mustafa Horoz, "Şereflerin en büyüğünü yaşıyorum. Şehit oğlumun adı sadece okulda ve kütüphanede yaşamıyor, Türk milletinin kalbinde yaşıyor. Kütüphaneye destek verenlere teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Kütüphanesi'nin açılış törenine, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Protokolün diğer üyeleri ve şehit ailesi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.