whatsapp

Gül eczanesi yeni yerine taşındı

SAĞLIK 15.12.2020 - 16:09, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Gül eczanesi yeni yerine taşındı

Belediye karşısında hizmet veren yeni gül eczanesi, Milli egemenlik caddesi Hüdaverdi cami yanındaki yeni iş yerine taşındı. Sağlık sektöründe 5 yıldır hizmet veren gül eczanesi sahibi Ecz. Meliha Yalçınkaya Değirmenönü,"Hastalarımıza ve Seydişehir halkına daha iyi hizmet verebilmek adına yeni yerimize taşındık. Şeffaf ve geniş bir ortamda Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımızla da çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızı yeni yerimize bekliyoruz" dedi.

Belediye karşısında hizmet veren yeni gül eczanesi, Milli egemenlik caddesi Hüdaverdi cami yanındaki yeni iş yerine taşındı.

Sağlık sektöründe 5 yıldır hizmet veren gül eczanesi sahibi Ecz. Meliha Yalçınkaya Değirmenönü,"Hastalarımıza ve Seydişehir halkına daha iyi hizmet verebilmek adına yeni yerimize taşındık. Şeffaf ve geniş bir ortamda Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz. Kaliteli hizmet anlayışımızla da çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızı yeni yerimize bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.