whatsapp

Konya’da berberler, öğrencileri ücretsiz tıraş etti

SİVİL TOPLUM 29.08.2021 - 23:21, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Konya’da berberler, öğrencileri ücretsiz tıraş etti

Konya Berberler ve Kuaförler Odası ve Kızılay Öncülüğünde Köydeki Öğrencileri Ücretsiz Tıraş yaptı. Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Kızılay Öncülüğünde Konya’nın Meram ilçesinde Kumralı Köyündeki okul öncesi çocukların tıraşlarını yaptı. Baranok, ‘’Berberlerden Hayati Fatih Tuncer, Şemsettin Sancak ve ekip arkadaşlarıyla çocukların tıraşlarını gerçekleştirdik. Aileleriyle gelen öğrenciler, sıraya girerek, tıraş olmayı bekledi. Öğrencilerin saçlarını tıraş eden ekip arkadaşlarımızla güzel bir etkinliğin içinde bulunmaktan mutlu olduk. Çocukların okula güzel bir saç tıraşıyla gidecekler. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdik.’’  dedi.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası ve Kızılay Öncülüğünde Köydeki Öğrencileri Ücretsiz Tıraş yaptı.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Kızılay Öncülüğünde Konya’nın Meram ilçesinde Kumralı Köyündeki okul öncesi çocukların tıraşlarını yaptı.

Baranok, ‘’Berberlerden Hayati Fatih Tuncer, Şemsettin Sancak ve ekip arkadaşlarıyla çocukların tıraşlarını gerçekleştirdik. Aileleriyle gelen öğrenciler, sıraya girerek, tıraş olmayı bekledi. Öğrencilerin saçlarını tıraş eden ekip arkadaşlarımızla güzel bir etkinliğin içinde bulunmaktan mutlu olduk. Çocukların okula güzel bir saç tıraşıyla gidecekler. Öğrencilere çeşitli hediyeler verdik.’’  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.