whatsapp

Güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikramı

BELEDİYE 03.01.2021 - 12:38, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarına sıcak çorba ikramı

Seydişehir Belediyesi, koronavirüsle mücadelenin daha aktif sürdürülebilmesi için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında gece nöbet tutan güvenlik güçlerine ve hastane çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulundu.  Uygulama noktaları ve kent merkezinde kontrol yapan polis ekiplerini, çevre yolu üzerinde bulunan jandarma personelini ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti.  Başkan Tutal, “Bu zorlu süreci hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Ülkemiz, tüm dünyada olduğu gibi olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bu dönemin kahramanları olan sağlık ve güvenlik çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu soğuk kış gecesinde sağlık çalışanları ile vatandaşların güvenliği için kontrol ve uygulama yapan polis ekiplerine moral ve destek vermek istedik ve sıcak çorba ikramında bulunduk. Bizlerin huzuru, güvenliği ve sağlığı için görev başında olan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Seydişehir Belediyesi, koronavirüsle mücadelenin daha aktif sürdürülebilmesi için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında gece nöbet tutan güvenlik güçlerine ve hastane çalışanlarına sıcak çorba ikramında bulundu. 

Uygulama noktaları ve kent merkezinde kontrol yapan polis ekiplerini, çevre yolu üzerinde bulunan jandarma personelini ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı eşlik etti. 

Başkan Tutal, “Bu zorlu süreci hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Ülkemiz, tüm dünyada olduğu gibi olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bu dönemin kahramanları olan sağlık ve güvenlik çalışanlarına ne kadar teşekkür etsek azdır. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu soğuk kış gecesinde sağlık çalışanları ile vatandaşların güvenliği için kontrol ve uygulama yapan polis ekiplerine moral ve destek vermek istedik ve sıcak çorba ikramında bulunduk. Bizlerin huzuru, güvenliği ve sağlığı için görev başında olan personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.