whatsapp

Halk eğitim, koruyucu tulum dikimine başladı

EĞİTİM 08.05.2020 - 13:33, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk eğitim, koruyucu tulum dikimine başladı

Dünyada hızla yayılan Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Cerrahi Maske üretimine devam ediyor. Üretilen maskeler Kaymakamlık tarafından kamu kurumlarına ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Şu ana kadar 45.000 maske diken Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, 6 Mayıs itibariyle sağlık çalışanlarına koruyucu tulum dikimine de başladı. İlk etapta üretilen 24 adet Koruyucu Tulum, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Refik Dereli tarafından Toplum Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi. Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli, ‘’Salgının yayılmasını önlemek için, virüslü hastalara temaslı olan vatandaşlarımızı takip eden sağlıkçılarımızın giyecekleri Koruyucu Tulum üretimi ihtiyaç karşılanana kadar devam edecek. Sn. Kaymakamımız Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar, Seydişehir BEYBO A.Ş. nin ve usta öğreticilerimizin katkılarıyla Halk Eğitim Merkezinde üretimler, ihtiyaçlar karşılanana kadar devam edecektir.’’ dedi.

Dünyada hızla yayılan Korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Cerrahi Maske üretimine devam ediyor. Üretilen maskeler Kaymakamlık tarafından kamu kurumlarına ve vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Şu ana kadar 45.000 maske diken Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, 6 Mayıs itibariyle sağlık çalışanlarına koruyucu tulum dikimine de başladı.

İlk etapta üretilen 24 adet Koruyucu Tulum, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Refik Dereli tarafından Toplum Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli, ‘’Salgının yayılmasını önlemek için, virüslü hastalara temaslı olan vatandaşlarımızı takip eden sağlıkçılarımızın giyecekleri Koruyucu Tulum üretimi ihtiyaç karşılanana kadar devam edecek.

Sn. Kaymakamımız Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahir Kibar, Seydişehir BEYBO A.Ş. nin ve usta öğreticilerimizin katkılarıyla Halk Eğitim Merkezinde üretimler, ihtiyaçlar karşılanana kadar devam edecektir.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.