whatsapp

Halk eğitim merkezine salgınla mücadeleye başarı belgesi

EĞİTİM 30.11.2020 - 14:27, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Halk eğitim merkezine salgınla mücadeleye başarı belgesi

Korona virüs salgını sürecinin başından itibaren maske üretimine devam eden Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Milli Eğitim Bakanlığınca başarı belgesi verildi. HEM Merkezi gönüllü maske üretim ekibi tarafından cerrahi maske üretimine devam edilirken, Başarı belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından HEM Müdürü Ahmet Refik Dereli’ye takdim edildi. Konu ile ilgili Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, Halkın sağlığı için üretmeye devam edeceklerini söyledi. Dereli; “Covid 19 Salgın döneminde Türkiye Genelinde en çok Maske, tulum ve önlük üreten İlçe ve Kurum Olmamız nedeniyle Bakanlığımızca başarı belgesi ile onura edilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Sn. Kaymakamımız Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Tahir Kibar’a ve Başta Müdür Yardımcılarımız olmak üzere hocalarımıza kursiyerlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kurum İdaresine usta öğreticilerine teşekkür etti.

Korona virüs salgını sürecinin başından itibaren maske üretimine devam eden Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne Milli Eğitim Bakanlığınca başarı belgesi verildi.

HEM Merkezi gönüllü maske üretim ekibi tarafından cerrahi maske üretimine devam edilirken, Başarı belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından HEM Müdürü Ahmet Refik Dereli’ye takdim edildi.

Konu ile ilgili Seydişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Refik Dereli, Halkın sağlığı için üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Dereli; “Covid 19 Salgın döneminde Türkiye Genelinde en çok Maske, tulum ve önlük üreten İlçe ve Kurum Olmamız nedeniyle Bakanlığımızca başarı belgesi ile onura edilmiş bulunmaktayız. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Sn. Kaymakamımız Aydın Erdoğan, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Tahir Kibar’a ve Başta Müdür Yardımcılarımız olmak üzere hocalarımıza kursiyerlerimize ve tüm personelimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Kurum İdaresine usta öğreticilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.