whatsapp

Hava sıcaklığı bayıltıyor

SAĞLIK 31.07.2020 - 00:01, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Hava sıcaklığı bayıltıyor

Seydişehir’de son birkaç gündür hava sıcaklığının artması, vatandaşın sağlığını etkiliyor. Seydişehir’de 35 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle Seyyid Harun Mahallesi Uludağ Caddesi üzerinde, bir şahıs baygınlık geçirdi. Burada bulunan vatandaşlar şahsın yanına giderek müdahale ’de bulundu. Daha sonra durumu 112 ekiplerine bildirdi. Baygınlık geçirdiği öğrenilen şahıs hastaneye kaldırıldı. Uzmanlar, aşırı sıcaklarda ve özellikle öğlen saatlerinde vatandaşları dışarı çıkmaması gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Seydişehir’de son birkaç gündür hava sıcaklığının artması, vatandaşın sağlığını etkiliyor.
Seydişehir’de 35 dereceyi aşan hava sıcaklığı nedeniyle Seyyid Harun Mahallesi Uludağ Caddesi üzerinde, bir şahıs baygınlık geçirdi. Burada bulunan vatandaşlar şahsın yanına giderek müdahale ’de bulundu. Daha sonra durumu 112 ekiplerine bildirdi. Baygınlık geçirdiği öğrenilen şahıs hastaneye kaldırıldı.

Uzmanlar, aşırı sıcaklarda ve özellikle öğlen saatlerinde vatandaşları dışarı çıkmaması gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.