whatsapp

‘İnsan gibi’ tiyatrosu Seydişehir’de sahne aldı

KÜLTÜR - SANAT 25.12.2019 - 00:11, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

‘İnsan gibi’ tiyatrosu Seydişehir’de sahne aldı

Seydişehir Eğitim İş sendikası tarafından organize edilen İzmir derin sahne tarafından hazırlanan 'İnsan Gibi' adlı müzikli komedi Seydişehir belediye düğün salonunda izleyicilerle buluştu. Hem güldürüp hem düşündüren oyun Seydişehirlilerden büyük alkış aldı. İzmir Derin Sahne ekibi tarafından oynanan  ‘İnsan Gibi’ adlı müzikli komediye halk büyük ilgi gösterdi. Oyun sosyal yaşamda insanların birbiri üzerindeki etkisini konu alırken güldüren, güldürürken düşündüren, zaman zaman hüzünlü bölümleriyle günlük hayatı sorgulatan oyun içerisinde izleyiciler de aktif olarak yer aldı. Eğitim İş sendikası şube başkanı Ertan Özkaynak, “Derin Sahne ekibine sergiledikleri mükemmel performans için teşekkür ediyoruz" dedi. Özkaynak, ''İnsan Gibi'' adını verdiğimiz oyunumuz insanca yaşama isteğinden doğmuştur. Anton Çehov, Aziz Nesin, Metin Balay ve Haldun Taner'in oyunlarından oluşan 5 farklı hikâyenin anlatıldığı bir derleme. Her türlü korkutmacaya, baskıya, ekonomik sıkıntılara, psikolojik baskılara karşı yaşamak zorunda olan insanların hayat mücadeleleri üzerinden adalet sistemine de vurgu yaparak anlatılan küçük insanların sonu akıl hastanesinde bitiyor. Oyun canlı müzik ve özel yapım bestelerle süslenmiş olup, müzikal bir komedi tadındadır. Yönetmen Cüneyt Gürbüz, Müzik Harun Uygur, Derleyen N. Taner Büyükarman sahneye aktarmıştır. Çünkü hayat, küçük insanların büyük hikâyesidir.’’

Seydişehir Eğitim İş sendikası tarafından organize edilen İzmir derin sahne tarafından hazırlanan 'İnsan Gibi' adlı müzikli komedi Seydişehir belediye düğün salonunda izleyicilerle buluştu.

Hem güldürüp hem düşündüren oyun Seydişehirlilerden büyük alkış aldı.

İzmir Derin Sahne ekibi tarafından oynanan  ‘İnsan Gibi’ adlı müzikli komediye halk büyük ilgi gösterdi. Oyun sosyal yaşamda insanların birbiri üzerindeki etkisini konu alırken güldüren, güldürürken düşündüren, zaman zaman hüzünlü bölümleriyle günlük hayatı sorgulatan oyun içerisinde izleyiciler de aktif olarak yer aldı.

Eğitim İş sendikası şube başkanı Ertan Özkaynak, “Derin Sahne ekibine sergiledikleri mükemmel performans için teşekkür ediyoruz" dedi.

Özkaynak, ''İnsan Gibi'' adını verdiğimiz oyunumuz insanca yaşama isteğinden doğmuştur. Anton Çehov, Aziz Nesin, Metin Balay ve Haldun Taner'in oyunlarından oluşan 5 farklı hikâyenin anlatıldığı bir derleme. Her türlü korkutmacaya, baskıya, ekonomik sıkıntılara, psikolojik baskılara karşı yaşamak zorunda olan insanların hayat mücadeleleri üzerinden adalet sistemine de vurgu yaparak anlatılan küçük insanların sonu akıl hastanesinde bitiyor. Oyun canlı müzik ve özel yapım bestelerle süslenmiş olup, müzikal bir komedi tadındadır. Yönetmen Cüneyt Gürbüz, Müzik Harun Uygur, Derleyen N. Taner Büyükarman sahneye aktarmıştır. Çünkü hayat, küçük insanların büyük hikâyesidir.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.