whatsapp

İstihdam mahalli yatırım proje çalışmaları hız kazandı

BELEDİYE 29.04.2021 - 01:22, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

İstihdam mahalli yatırım proje çalışmaları hız kazandı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Antalya çevre yolu üzerinde yapımına başlanılan “Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar” inşaat çalışmalarını inceledi. Seydişehir-Antalya çevre yolu üzerinde marangozlar sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda temelleri geçtiğimiz günlerde atılan projenin yaz sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor. Çevre yolunun daha cazibeli hale geleceğini kaydeden Tutal, ‘’Konya – Antalya yol güzergâhında yılda 5 milyon aracın geçmesini fırsata çeviriyoruz. Vatandaşlarımıza istihdam imkânı sağlayacak projelerimizden biri olan Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar 1000 m² alanda inşa ediliyor. 2 milyon liralık projemizde 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkânlardan oluşuyor. Şehrimizin istihdamına da katkı sağlayacak bu projemiz tamamlandığında katma değer üretecek. Yapılacak olan iş yerleri hem istihdam noktasında, hem de ekonomik anlamda getiri sağlayacak. Bize ait olan ürünlerin markalaşması sürecinde çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Antalya çevre yolu üzerinde yapımına başlanılan “Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar” inşaat çalışmalarını inceledi.

Seydişehir-Antalya çevre yolu üzerinde marangozlar sanayi kavşağı karşısında bulunan alanda temelleri geçtiğimiz günlerde atılan projenin yaz sonuna kadar tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Çevre yolunun daha cazibeli hale geleceğini kaydeden Tutal, ‘’Konya – Antalya yol güzergâhında yılda 5 milyon aracın geçmesini fırsata çeviriyoruz. Vatandaşlarımıza istihdam imkânı sağlayacak projelerimizden biri olan Ekmek Fırını ve Butik Dükkânlar 1000 m² alanda inşa ediliyor. 2 milyon liralık projemizde 1 adet ekmek fırını, 1 adet kafe ve 5 adet butik dükkânlardan oluşuyor. Şehrimizin istihdamına da katkı sağlayacak bu projemiz tamamlandığında katma değer üretecek. Yapılacak olan iş yerleri hem istihdam noktasında, hem de ekonomik anlamda getiri sağlayacak. Bize ait olan ürünlerin markalaşması sürecinde çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.