whatsapp

Kampüs okulları eğitime hazır

EĞİTİM 10.08.2020 - 19:15, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kampüs okulları eğitime hazır

Kampüs Okulları Müdürü İbrahim Çetinel 2020-2021 eğitim öğretim yılında pandemi de alınacak önlemleri yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Kampüs Eğitim Kurumları olarak pandemi döneminde 2020-2021 eğitim-öğretim yılına hazırız. Sınıf kontenjanlarımızı azaltarak 12’şer kişilik sınıflara dönüştürdük. Okul giriş ve çıkışlarda sosyal mesafeye dikkat ederek ateş ölçümlerini rutin hale getiriyoruz. Okul koridorları da dahil olmak üzere girişlere yerleştirilen dezenfektanlar ile öğrencilerimizin öğretmenlerimizin takibi ile hijyen kurallarının uygulanmasını sağlıyoruz. Servislerde sosyal mesafeye dikkat ederek, öğrencilerimizin en sağlıklı biçimde ulaşımını sağlamak istiyoruz. Yemekhanemizi her masada 2 öğrenci olacak şekilde düzenledik. Ayrıca ilkokul, ortaokul ve lise grubu öğrencilerimizin temasını en aza indirmek amacıyla yemek saatlerini farklı aralıklarla düzenledik. Teneffüslerdeki yoğunluğu azaltmak amacıyla kademeli teneffüs uygulaması yapıyoruz. Nöbetçi öğretmen sayımızı artırarak teneffüslerde hava şartlarına bağlı olarak sınıfların havalandırılması, teneffüslerde öğrencilerin yakın temastan kaçınmalarının takibini yapmak istiyoruz. Öğrencilerin ortak kullandıkları alanların özellikle tuvalet ve lavaboların ders saatlerinde hijyen ürünleri ile dezenfekte edilmesini önemsiyoruz. Kampüs ailesi olarak öğrenci ve velilerimizi önemsiyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu süreç de gerekli bütün önlemleri alarak sağlıklı bir şekilde eğitim öğretime devam etmek istiyoruz.

Kampüs Okulları Müdürü İbrahim Çetinel 2020-2021 eğitim öğretim yılında pandemi de alınacak önlemleri yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Kampüs Eğitim Kurumları olarak pandemi döneminde 2020-2021 eğitim-öğretim yılına hazırız.

Sınıf kontenjanlarımızı azaltarak 12’şer kişilik sınıflara dönüştürdük. Okul giriş ve çıkışlarda sosyal mesafeye dikkat ederek ateş ölçümlerini rutin hale getiriyoruz. Okul koridorları da dahil olmak üzere girişlere yerleştirilen dezenfektanlar ile öğrencilerimizin öğretmenlerimizin takibi ile hijyen kurallarının uygulanmasını sağlıyoruz. Servislerde sosyal mesafeye dikkat ederek, öğrencilerimizin en sağlıklı biçimde ulaşımını sağlamak istiyoruz. Yemekhanemizi her masada 2 öğrenci olacak şekilde düzenledik. Ayrıca ilkokul, ortaokul ve lise grubu öğrencilerimizin temasını en aza indirmek amacıyla yemek saatlerini farklı aralıklarla düzenledik. Teneffüslerdeki yoğunluğu azaltmak amacıyla kademeli teneffüs uygulaması yapıyoruz. Nöbetçi öğretmen sayımızı artırarak teneffüslerde hava şartlarına bağlı olarak sınıfların havalandırılması, teneffüslerde öğrencilerin yakın temastan kaçınmalarının takibini yapmak istiyoruz. Öğrencilerin ortak kullandıkları alanların özellikle tuvalet ve lavaboların ders saatlerinde hijyen ürünleri ile dezenfekte edilmesini önemsiyoruz.

Kampüs ailesi olarak öğrenci ve velilerimizi önemsiyoruz. İçinde bulunduğumuz zorlu süreç de gerekli bütün önlemleri alarak sağlıklı bir şekilde eğitim öğretime devam etmek istiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.