whatsapp

Kaymakam Erdoğan, Beyde süt tesislerini ziyaret etti

EKONOMİ 25.09.2019 - 01:43, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan, Beyde süt tesislerini ziyaret etti

Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar ve İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca ile birlikte hafif sanayi bölgesinde faaliyet gösteren BEYDE süt sanayi tesislerini ziyaret etti. Fabrikayı gezen ve tesisler hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Erdoğan çalışanlara teşekkür etti ve başarılar diledi.

Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ünüvar ve İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Salih Yahya Koca ile birlikte hafif sanayi bölgesinde faaliyet gösteren BEYDE süt sanayi tesislerini ziyaret etti.
Fabrikayı gezen ve tesisler hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Kaymakam Erdoğan çalışanlara teşekkür etti ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.