whatsapp

Kaymakam Erdoğan’dan Yılın İlk Muhtarlar Toplantısı

GÜNDEM 20.01.2018 - 12:00, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan’dan Yılın İlk Muhtarlar Toplantısı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, 2018 yılının ilk muhtarlar toplantısını yaptı.
Hükümet Konağı Konferans Salonunda Muhtarların istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, Vatandaşların isteklerine yerinde çözümler bulmaya devam edileceğini belirtti. “Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. 2018 yılında da ilçemizde kamu yatırımlarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bizlerde ilçemize yapılan hizmetleri ve vatandaşlarımızın direk mahalle muhtarlarımız taleplerini, hizmetlerini birinci ağızdan ileterek işlerin hızlandırılması için çaba harcayacağız.” dedi. Daha sonra muhtarlar söz alarak sorunlarını iletip çözümü konusunda talepte bulundu.
Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, 2018 yılının ilk muhtarlar toplantısını yaptı.

Hükümet Konağı Konferans Salonunda Muhtarların istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Erdoğan, Vatandaşların isteklerine yerinde çözümler bulmaya devam edileceğini belirtti.
“Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. 2018 yılında da ilçemizde kamu yatırımlarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Bizlerde ilçemize yapılan hizmetleri ve vatandaşlarımızın direk mahalle muhtarlarımız taleplerini, hizmetlerini birinci ağızdan ileterek işlerin hızlandırılması için çaba harcayacağız.” dedi. Daha sonra muhtarlar söz alarak sorunlarını iletip çözümü konusunda talepte bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.