whatsapp

Kaymakam Erdoğan fidanlıkta inceleme yaptı

EKONOMİ 11.10.2018 - 13:02, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan fidanlıkta inceleme yaptı

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Orman Fidanlığını incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında incelemelerde bulunan Kaymakam Erdoğan, verilen hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında fidanlık şefi Mehmet Sakallı’dan bilgi aldı. Yapılan üretimlerin genellikle işletmeler tarafından satın alındığını vurgulayan Erdoğan, "Buradaki fidan üretim alanımızda kızılçam, sarıçam, ceviz, bahçe bitkileri ve çınar, sedirler olmak üzere 50 çeşit tür bulunmaktadır. İlçe dışından resmi kurumlardan birçok illerden satın almaktadırlar. Yıllık üretim genelde 2 milyon civarındadır. Fidanlıkta tohumdan üretim yapılmaktadır. Üretken bir sahadır. Sulama ve yağmurlama mevsimine göre değişmektedir. Çalışanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Orman Fidanlığını incelemelerde bulundu.

Ziyareti sırasında incelemelerde bulunan Kaymakam Erdoğan, verilen hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında fidanlık şefi Mehmet Sakallı’dan bilgi aldı.

Yapılan üretimlerin genellikle işletmeler tarafından satın alındığını vurgulayan Erdoğan, "Buradaki fidan üretim alanımızda kızılçam, sarıçam, ceviz, bahçe bitkileri ve çınar, sedirler olmak üzere 50 çeşit tür bulunmaktadır. İlçe dışından resmi kurumlardan birçok illerden satın almaktadırlar. Yıllık üretim genelde 2 milyon civarındadır. Fidanlıkta tohumdan üretim yapılmaktadır. Üretken bir sahadır. Sulama ve yağmurlama mevsimine göre değişmektedir. Çalışanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.