whatsapp

Kaymakam Erdoğan Hastanede kovid-19 tedbirlerini denetledi

SAĞLIK 08.09.2020 - 00:08, Güncelleme: 09.09.2021 - 14:46
 

Kaymakam Erdoğan Hastanede kovid-19 tedbirlerini denetledi

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Devlet hastanede aksaklıkların yaşanmaması için denetim gerçekleştirdi.  Hastanede sıkı denetimler yapan Kaymakam Erdoğan, özellikle hastaların yoğun olarak kullandıkları acil servislerin hijyenik hale getirilmesini istedi. Korona virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar denetimlerin süreceğini belirten Kaymakam Erdoğan, ‘’ Özellikle hastalığın yayılmasını önlemek için toplum sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassasiyet gösterilmesini istiyoruz. Sağlık personelimize bu zorlu mücadelede teşekkür eder başarılar dilerim’’ dedi. Kaymakam Aydın Erdoğan başhekimlikte alınacak yeni tedbirler konusunda toplantı yaptı. Toplantıya, Pandemi ile mücadele ilçe koordinatörü Ferhat Tükel, Başhekim Seyit Ali Deniz, Başhekim yardımcısı Yunus Açıkgöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül Parlak, İdari Mali İşler Müdürü Abdullah Ağılcı Müdür yardımcısı Özgür Demirbaş, İlçe sağlık müdürü Hakan Özdemir, Uz. Dr. Mustafa Yıldırım, Acil uzmanı Dr. Merve Özkan katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Devlet hastanede aksaklıkların yaşanmaması için denetim gerçekleştirdi. 

Hastanede sıkı denetimler yapan Kaymakam Erdoğan, özellikle hastaların yoğun olarak kullandıkları acil servislerin hijyenik hale getirilmesini istedi.

Korona virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar denetimlerin süreceğini belirten Kaymakam Erdoğan, ‘’ Özellikle hastalığın yayılmasını önlemek için toplum sağlığını ilgilendiren konularda çok daha hassasiyet gösterilmesini istiyoruz. Sağlık personelimize bu zorlu mücadelede teşekkür eder başarılar dilerim’’ dedi.

Kaymakam Aydın Erdoğan başhekimlikte alınacak yeni tedbirler konusunda toplantı yaptı.

Toplantıya, Pandemi ile mücadele ilçe koordinatörü Ferhat Tükel,

Başhekim Seyit Ali Deniz, Başhekim yardımcısı Yunus Açıkgöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül Parlak, İdari Mali İşler Müdürü Abdullah Ağılcı Müdür yardımcısı Özgür Demirbaş, İlçe sağlık müdürü Hakan Özdemir, Uz. Dr. Mustafa Yıldırım, Acil uzmanı Dr. Merve Özkan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seydisehirgundem.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.